Dantų 3-in-1 Oro, Vandens, Švirkštų Triple būdas Spray & Metalų Lydinių/Vienkartiniai Antgaliai Patarimai Vamzdžiai

Dantų 3-in-1 Oro, Vandens, Švirkštų Triple būdas Spray & Metalų Lydinių/Vienkartiniai Antgaliai Patarimai Vamzdžiai

p130760

Nauja

Yra sandėlyje

€10.29 €8.23
Vnt.

Žymos: dantų švirkštų, dantų handpiece rinkinys, cleaner dantys, stomatologijos odontologijos, dantų priemonė, švirkštų trigubas, dantų siūlas pasiimti, dantų turbin, dantų rvg, dantų priemonė.

Triple Purškimo būdas

Įžanga: Tai oro, vandens švirkštas yra puikus purškimo sistema, oro, vandens ir rūko su stabilus, galingas veiklos dantų gydymas, tyrimas.Visiškai naujas originalus paketą.Kompaktiškas dizainas ir lengva prižiūrėti.Lengvas handpiece lengva operacija.Puiki dantų balinimo priemonė dantų gydytojai & hygenists.Geriausias pelninga kaina wordwide klientams.Ypatybė: 1.Greitai-Pakeisti patarimas atsijungti. 2.Vožtuvas Core stiliaus mygtuką opperation. 3.Tikslios kontrolės oro, vandens ir purkšti. 4.Kairįjį mygtuką kontroliuoja oro srauto tūris 5.Dešinįjį mygtuką, kontroliuoja vandens srauto tūris 6.Stūmimas mygtukus tuo pačiu metu susidaro rūkas. 7.Sklandžiai kontūrų, greitai, kruopščiai išvalyti. 8.Prieinami standartą, continental & vožtuvas core " stilių. 9.Naudoja standartinį autoclavable patarimų ar vienkartiniai antgaliai. 10.Galima antgaliai yra visiškai autoclavable iki 134 °C / 273 °F 11.Rankenos yra pagamintos iš karinių orlaivių klasės aliuminio ir patarimai yra pagamintos iš kieto lydinio.

Metalo Lydinio Antgalių

Savybės: Šis naujas antgalis yra puikus purškimo priemonė, skirta oro, vandens švirkštas su stabilus, galingas veiklos dantų gydymas, tyrimas.Visiškai naujas originalus paketą.Kompaktiškas dizainas ir lengva prižiūrėti.Lengvas handpiece lengva operacija.Puiki dantų balinimo priemonė dantų gydytojai & hygenists.Geriausias pelninga kaina wordwide klientams.Daugiau kiekis, tuo mažesnė kaina, be kiekio apribojimo. 1.Greitai-Pakeisti patarimas atsijungti. 2.Tikslios kontrolės oro, vandens ir purkšti. 3.Sklandžiai kontūrų, greitai, kruopščiai išvalyti. 4.Prieinami standartą, continental & vožtuvas core " stilių. 5.Galima antgaliai yra visiškai autoclavable iki 134 °C / 273 °F 6.Patarimai yra pagamintos iš kieto lydinio.

Vienkartiniai Antgaliai

Dantų Vienkartiniai 3-Way Oro, Vandens Trigubo Švirkštų Antgaliai Patarimai Vienkartiniai, ne daugkartinio naudojimo Pakavimo Sąrašas 100 VNT

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai