Įtempių Žaislai, Žaislų Rinkinys Pigūs Jutimo Žaislų Paketas, Skirtas Vaikams Ar Suaugusiems Fidget Žaislų Paketas Figit Žaislai Išskleidimo Fidget Žaislai

Įtempių Žaislai, Žaislų Rinkinys Pigūs Jutimo Žaislų Paketas, Skirtas Vaikams Ar Suaugusiems Fidget Žaislų Paketas Figit Žaislai Išskleidimo Fidget Žaislai

p130932

Nauja

Yra sandėlyje

€8.32 €5.16
Vnt.

Žymos: ranka suktuko, jausmingumo žaislai, fidget pack, fidget žaislų pakuočių, figit vaidina žaislai, figit kubas didelis, fitget, suaugusiųjų žaislų paketas, fidget žaislas, fidget žaislas packes.

Žaislų Rinkinys Pigūs Jutimo Žaislų Paketas, skirtas Vaikams ar Suaugusiems Figetget Žaislų Paketas Figit Žaislai Fidget Dėžutę

Ypatybė :

【24 vienetų ir 8 skirtingų žaislų】 žaislų rinkinys susideda iš 24 dalių, iš viso 8 rūšių anti-stresas žaislai, kiekviena žaislų, kuriuos matote nuotraukoje.

【Daugiafunkcinis Kelionės Žaislas】: jutimo žaislų rinkinys taip pat yra labai nešiojamų.Šių irzlus žaislai yra puikus klasėse ir biurai.Pasiimkite su savimi, kai jums keliauti ar į bažnyčią.

【Vaikų saugos】: netoksiškas.Atitinka JAV žaislų standartą.Imtis saugos testas.Kiekvieną fidget žaislas yra pagamintas iš patvarių medžiagų ir yra saugus vaikams ir suaugusiems.

【Dovanos Visoms Amžiaus grupėms】: Tai jutimo žaislai yra puikus tiems, nuo 5 iki 85. Tai yra puikus dovanų, jubiliejus ar partija pasisako.

【Žaidimai, Kad Sumažinti Stresą & Nerimas】: Lengvai naudoti šias jutimo žaislai žaisti, judėti, ruožas ir palenkti į stresą ir nerimą.Kiekvienas žaislas padeda atleiskite, ir sumažinti stresą.

Pakuotės Turinys:

29 x Žaislas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai