Fitneso Svarmenimis Svoris Stiprus Sporto, Vandens Butelis BPA Free pradžia Fitneso Veikia Gimnastikos Įranga Crossfit Joga

Fitneso Svarmenimis Svoris Stiprus Sporto, Vandens Butelis BPA Free pradžia Fitneso Veikia Gimnastikos Įranga Crossfit Joga

p131021

Nauja

Yra sandėlyje

€1.69 €0.95
Vnt.

Žymos: Pritaikymas, barbel, vandens hantelio butelis, crossfit vyrai, hantelio butelis 2, dumbbel, reguliuojamas svarmenimis hanteliais, crossfit su šlapia danga, vyrai reguliuojami hanteliais, crossfit šokdynė.

Aprašymas:

Unikalus hantelių dizainas su sagtis :pristatyti jūsų rekomenduojamos paros vandens kiekis vienoje užpildyti su didelės talpos.

Puiki dovana:Tai puiki dovana šeimai,draugams,gerbėjams, ir kolegų.BPA FREE - Pagamintas iš najtrudniejszy ir saugiausias BPA Free plastiko.Mūsų butelis siūlo geriausia alternatyva plastikinių butelių.Pakartotinai naudoti kasdien, tačiau netinka hidroterminės naudoti!

Aukštos kokybės: Pagaminti iš maisto kokybės plastiko - PETG, netoksiškas ir beskonis,100% saugus.

Plačiai naudoti:Su rankenėle ir moliusko geldele, lengva gerti, atlikti ir švarus, treniruoklių salė, iki ir po darbo, sporto, svorio, kempingas, kelionės, naudotis ir visi kiti lauko sporto, taip pat namuose ir biure.

Didelis talpa: didelių pajėgumų sporto, vandens butelis,pakankamai vandens, esančių skysčių prieš ir po treniruotės, lauko sporto, taip pat pėsčiųjų, kempingas vandens.

Specifikacija:

Medžiaga: PP

Dydis: 30x15cm/11.81x5.91inch

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Hantelio virdulys

Pastaba:

Prašome leisti šiek tiek skirtumas dėl manua l matavimas.

Spalvos gali šiek tiek skirtis nuo įvairių stebėti.Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai