Nešiojamų Baldai Juda Įrankis, Taupantis Keltuvai Perkraustymas Transporto Shifter Juda Varantys Roller Sunkiųjų Produktų Juda Pagalbininkas

Nešiojamų Baldai Juda Įrankis, Taupantis Keltuvai Perkraustymas Transporto Shifter Juda Varantys Roller Sunkiųjų Produktų Juda Pagalbininkas

p131476

Nauja

Yra sandėlyje

€51.91 €26.47
Vnt.

Žymos: sunkiųjų skaidrių, perkelti, furnitur lifter, mielas stuff, įrankio darbą, silicio juda baldai, darbo pirštinės, ranka liftas, lifter, daiktai.

Specifikacija: Medžiaga: anglies plienas

Vieno dydis: 16*5.5 cm

Paketą, Įskaitant:

4pcs bazės

1pc polių

Pastaba:

Spalva tikrąjį daiktų gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos sąrašo dėl skirtingų kompiuterio ekrano.

Duomenys yra nuoroda tik, ir duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu.Klaidos yra normalu.

Ypatybė:

1.Stabilios Veiklos: Perkraustymas Plokštė sutaupo laiko ir pastangų, neleidžia kompensuoti, ir yra kompetentingas visose situacijose.

2.Didelis Saugumas: sunkių Objektų Transportas gali pasukti 360°, neslidžios rankenos, ir rokeris šerdesų yra saugūs ir patikimi.

3.Didelis Guolis Talpa: Baldai Keltuvai Perkraustymas gali apkrova 400KG ir yra, naudotos sunkiosios objektai, tokie kaip baldai.

4.Neslidžia: Baldai Transporto Nustatyti naudoja principą sverto paremti sunkius daiktus padidinti trintį ir išvengti nukrypimų.

5.Lengva Valdyti: Darbo Taupymo Pradininko yra paprasta naudoti ir lengva valdyti, taupymo pastangų, ir vienas žmogus gali judėti sunkiųjų objektus.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai