Tatuiruotės Pašalinimas Kremas, Valiklis Neskausminga, Saugi Drėkina Odą Tatuiruotės Remover Gel Tatuiruotė Šalinimo Įrankis

Tatuiruotės Pašalinimas Kremas, Valiklis Neskausminga, Saugi Drėkina Odą Tatuiruotės Remover Gel Tatuiruotė Šalinimo Įrankis

p132233

Nauja

Yra sandėlyje

€3.77 €2.94
Vnt.

Žymos: matinis nagų violetinė, odos tatuiruotė, pigūs tatuiruotė baldai, tianli kinija, kremas tatuiruotė, medžiaginės lėlės baldai, akių žiūrėti, tatuiruotė tktx, žaliojo muilo tatuiruotė, kremas pašalinti tatuiruotė.

Aprašymas:

1. Gelis pašalina odos pigmentas išskirti mažesnių molekulių, ir greitai pylimas iš tatuiruotė pigmento per organizmo medžiagų apykaitą! 2.Tekstūra pasta yra švelnus ir minkštas, švelnus paliesti ir jokio dirginimo. 3. Neskausmingas ir scarless gydymo!Nereikia baisi lazerio raukšlių šalinimas nebėra!Gelio yra tikras vaistas nuo šeimos tatuiruotės pašalinimas, nulis skausmas ir joks kišimasis ne visi! 4. Po tatuiravimo, oda tampa labiau pažeidžiama ir plonesni.Todėl, naudojant šį kremą, kad suteikia ilgalaikį drėgmės rūpinasi jūsų oda ir pašalinti perteklius modelius tuo pačiu metu!Su gamtos ir odos-mylintis ingredientus, puikiai tinka bet kokio odos tipo! 5. Ne blokuoti poras, pašalina sausos arba drėgnos žymeklis parkeris & nepageidaujama tatuiruotė lengvai.

Techniniai duomenys:

Tipas:Tatuiruotė Reabilitaciją Produktus

Odos Tipas:Visiems odos tipams

Lytis:Unisex

NETO MASĖS:13g

Pagaminimo šalis:Kinija

Tinkamumo laikas:3 metus

Pakuotė:

1 x Tatuiruotės Pašalinimas Kremas

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas.

2.Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

3.Išvengti veisimo bakterijų, turi būti pateikiamas sausas ir ventialted vietoje, kad išdžiūtų.Džiovinti konjako sluoksniuotos bus sukietėja, jis bus grįžti į minkštą po mirkymo vandenyje.

Ačiū už jūsų supratimą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai