YIIBET 10W-300W+Montavimas Rankos Saulės Baseinas Lempos Šalies Keliuose Gatvės Sutemų Iki Aušros Saugumo LED Potvynių Apšvietimo уличные фонари для да

YIIBET 10W-300W+Montavimas Rankos Saulės Baseinas Lempos Šalies Keliuose Gatvės Sutemų Iki Aušros Saugumo LED Potvynių Apšvietimo уличные фонари для да

p133211

Nauja

Yra sandėlyje

€79.98 €33.59
Vnt.

Žymos: saugiklis saulės elementų, cr2032 lydmetalis, sistema, lempa led, groot akvariumo apdaila, baseinas plaukti, stovykla lauko palapinė, ląstelių saulės, lauko priemonė, cigarų fakelas.

·【0 sąskaitos už Elektrą 】--- BEYLSION saulės gatvės apšvietimas gali suteikti 6000K/3000K balta, nes ji įrengta aukštos kokybės LED karoliukai ir 32650 Ličio Geležies Fosfato baterijos(gyvenimas iki 50 000 valandų).IP65 vandeniui klasę, kad ji veikia gerai, net ir blogu oru ištisus metus.Lieto aliuminio rėmas ir didelio efektyvumo saulės kolektorių daro gera šilumos išsklaidymo ,patvarus ir apšvietimo efektyvumą .

·【Pažangios Kontrolės 】---Šią sutemų iki aušros saulės šviesos ir dvi kontrolės metodai : 1. Light control: Automatiškai įjungti temstant ir išjungti auštant . 2.Nuotolinio Valdymo pultas: jėga jungiklis, laikas, reguliuoti ryškumą, patogu.

·[Naujoji Versija Baterijos 】---Tai led saulės žibintai pastatytas naujos energijos transporto priemonių, maitinimo baterijos (3.2 v), kuris yra daugiau longlifespan ,saugumo ir stabilumo, nei 18650. Darbo laikas yra iki 11 valandos po 6-8 valandų, visiškai įkraunama, apie 36 valandas dim režimas.

·【Lengvas Montavimas ir Bevielius 】---Tai lauko saulės šviesos ateina su montavimo priedų rinkinys , Pritvirtinkite ant sienos, stulpo, medžio, balkonas, visur lauko.Jokių laidų reikia, jokios priežiūros.Idealiai tinka gatvės ir keliai, kiemas, parkai, skverai, privatus sodas, kiemas, ir tt

·【Garantija Politikos】--- pažadame a15-dienų pinigų grąžinimo garantija ir1-yearproduct garantija, visą Gyvenimą Nemokamai Po paslaugos ir Techninės Paramos iš gamintojo, pardavėjo , nerimauti-nemokamai su daugiau nei 50.000 valandų ilgas tarnavimo saulės šviesos.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei bet klausimas kyla

Privalumas:

1. Labai saugos, nr. gaisro ir sprogimo.

2. Ilgas tarnavimo laikas(gyvenimas iki 50 000 valandų).

3. Atsparumas temperatūrai:nuo -20℉~60℉.

Paketas apima:

·1 x Saulės Šviesos

·1 x Saulės Skydelis

·1 x Montavimo Laikiklis

·1 x Nuotolinio Valdymo pultas

·Priedų Rinkinys, skirtas Sienų bei Kolonų Montavimo

·1 x User Manual

·1 x Po Paslaugos Kortelę

Dažnai Užduodami Klausimai

Q:Ar ryškumas šviesos, priklauso nuo skaičių šviesos karoliukai?

A:Ne, ryškumo lempa neturi nieko bendro su karoliukais.Ryškumo lempa priklauso nuo šviesos srauto, ir šviesos, priklauso nuo galios lempa.Kuo didesnė galia, tuo šviesesnis lempa bus.

Q:Kaip įdiegti saulės skydelis geriau apmokestinimo?

A:įrengimo saulės plokštes, reikia veidą saulė ir montavimo kampas 15~25 laipsniai.

Q:Kokia baterija ar šis lengvas naudoti?

A:Tai saulės gatvės apšvietimo naudoja ličio geležies fosfato baterijos = Elektros baterijos

PRANEŠIMAS:

1. Renkantis DHL / FEDEX siuntos klientams:

Mūsų kaina neįeina Pratęstas Erdvės už papildomą Mokestį (tai yra apie 40 USD), Jei jūsų pristatymo adresas yra ne nuotolinio ploto, FEDEX, DHL.mes galime suteikti nemokamas pristatymas.Jei jūsų adresas yra atokioje vietovėje, jums reikia mokėti už pratęstą srityje už papildomą mokestį.

2. Mūsų kaina neįeina į muitinio įforminimo mokesčiai mokestis.

3. Grąžinimas: Jei prekės pristatymo Pralaimėjo ir grįžti į mus, Mes paprašysime užsienio aptarnavimo centras zniszcz ne vietos, negali grįžti atgal į Kiniją.

4. Undelivery vieta: Ispanija-Balearų Salos ir Kanarų Salos (zip kodas 07000-07999 ir 35000 - 35999 ir 38000-38999); Prancūzija: Sala su " zip code asortimentą 97100-97999 ir 98600-98999. Prašome atkreipti dėmesį, kad prieš jus, kad.

PENKIŲ ŽVAIGŽDUČIŲ ATSILIEPIMUS

1. JEI turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis laisvai, mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas. 2. JEI Jūs patenkinti mūsų, prašome palikti 5-žvaigždučių kursą ir dalintis su savo draugais.Ačiū.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai