Besisukančios Lentynos Daugiafunkcinis neslidus Saugojimo Dėklas Aliejus, Druska, Padažas, Actas stalčiuko Virtuvės Prieskonių Laikymo Dėžutė

Besisukančios Lentynos Daugiafunkcinis neslidus Saugojimo Dėklas Aliejus, Druska, Padažas, Actas stalčiuko Virtuvės Prieskonių Laikymo Dėžutė

p133425

Nauja

Yra sandėlyje

€1.02 €0.72
Vnt.

Žymos: maisto dėklas, apvalios medienos dėklas, metalo plokštelės, desertas plokštės, aikštėje austi dėklas, tingus berniukas, sofos, raundas stalčiuko, dekoro dėklas, 360 lentynos, juoda peiliai.

Produkto Aprašymas:

DAUGIAFUNKCINIS: tingus susan gali būti naudojami ne tik kaip prieskonių spintelės, virtuvės saugojimui, bet taip pat gali būti naudojamas kaip kosmetikos organizatorius.Jis tinka vonios, miegamojo saugoti savo kosmetika, kosmetikos, papuošalų, lūpų, antakių pieštuką, ir kt.

Smart storage: gali padėti jums sutaupyti daug vietos ant stalo.Nesvarbu, namas yra didelis ar mažas, švarus ir tvarkingas kambarys bus visada suteikti jums gerą nuotaiką.

Multi-Funkcijos Besisukančio Padėklo/Virtuvės Organizatorius/Kosmetikos Organizatorius

SUKASI DIZAINAS: labai praktiškas ir madingas.Leidžia jums prieigą prie daiktų, jums reikia su paprasta nugara.Tingus Susan Organizatorius yra puikus mažai vietos papročiai, pvz., spintos ir indaujos.TPR paviršiaus ratas, išlaiko daiktus į vietą ir lūpų apsaugo produktus nuo iškritimo.

PUIKIAI tinka ORGANIZUOJANT: virtuvės sandėliukas organizatoriai ir saugojimo padeda tvarkyti ir pasiekti savo prieskoniai.Ji gali sutaupyti daug vietos ir jūsų kambarys tvarkingas.

AUKŠTOS KOKYBĖS APLINKAI MEDŽIAGŲ: Tingus Susan Organizatorius yra Pagamintas iš patvaraus plastiko ir silikono, aukštos temperatūros poveikiui, maisto sauga.

PATIKIMĄ APTARNAVIMĄ: Mes stengiamės išlaikyti kokybės standartą.Jei nesate patenkintas mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis ir mes pasistengsime atsakyti atsakingai.

SIZE23*6.5 CM

Komplektą sudaro:

Sukasi stalčiuko*1

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai