Tuya Smart Zigbee 3.0 E14 LED Žvakių Šviesos Lemputės Smart Home RGB+M+C Pritemdomi Lempa, Alexa, Google Namų Darbas Su Vartai

Tuya Smart Zigbee 3.0 E14 LED Žvakių Šviesos Lemputės Smart Home RGB+M+C Pritemdomi Lempa, Alexa, Google Namų Darbas Su Vartai

p133460

Nauja

Yra sandėlyje

€6.95 €4.10
Vnt.

Žymos: stiprumą wifi, namų smart, perjunkite wi-fi, smart tuya, echo rodo, durų tuya smart, alexa, tuya zigbee, tuya pritemdomi lemputė, downlight skydelis pritemdomi.

Aprašymas:

[Stabili Zigbee 3.0 Ryšio Protokolas] ---Pritaikyti naujausias zigbee 3.0 protokolu,mažas energijos suvartojimas ir stabilus.(Pastaba:Zigbee Vartai Reikia)

[Stiprus suderinamumo]---Parama Hue/Tuya/Smartthings/Echo(4-oji)/Echo Plius/Echo Rodo(2-oji)/Echo studija ir Zigbee 3.0 standartas vartai.

[APP Remote Control] --- zigbee smart žvakių šviesos gali būti valdoma išmaniaisiais gyvybės ir Tuya Smart APP jūsų Telefono/Tabletė, bet kur ir bet kada.

[Laisvą ranką Balsu] --- smart žvakių šviesoje taip pat gali prisijungti su savo "amazon" alexa " ir "google" pradinis,paprastas balso komandą valdymo jungiklį.

[Multi Spalvos Reguliuojamas& Pritemdomi] ---16 Mln RGB+CW Spalva gali būti koreguojama per tiek APP", taip pat " smart garsiakalbis,multi-scena variantas.Taip pat atsižvelgiant Pritemdomi.

[Grupės ir Susiejimo Funkcija] -- Tai gali būti grupė valdyti per vieną veiksmų, taip pat ryšius su kitų išmaniųjų prietaisų, savo namuose ,padaryti, sukurti skirtingų siužeto galima,pvz., miego režimas,darbo režimas,vakarienė režimas ,namo režimu ir t.t.

[Laikmatis,Tvarkaraštis&Count Down Funkcija] --- galite sukurti tvarkaraštį pagal jūsų asmeninius reikalavimą ,taip pat laiko ir skaičiuoti, "smart" ir "PASIDARYK pats" savo kasdienio gyvenimo maksimaliai pratęsti.

[Šeimos Share Funkcija] --- galite dalytis pereiti į savo šeimos ribotą teisę,sukurti protingo namo kartu su savo šeimos nariais.

Techniniai duomenys:

Tipas: žvakių lemputė

Kiekis: 1pc

Medžiaga: plastikas + elektros komponentas

Šviesos spalva: spalvinga

Lizdo Tipas: E14

Spalvos Temperatūra: 2000-6500K

Šviesos srautas: 500 Liumenų & Pagal

Įėjimo įtampa: AC85-265V

Galia: 5W RGBCW

Belaidžio tipas: Zigbee 3.0

Belaidžio tinklo standartas: IEEE 802.11 b / g / n

Tarnavimo laikas: Daugiau nei 30000 h

valandų Dydis: 3.7*10.6 cm/ 1.45*4.17 colių(D*H)

Grynasis svoris: 42.9 g/oz 16.86

Pakuotė:

1 x E14 Zigbee 3.0 " Smart LED Lemputės ;

1 x Vartotojo vadovas

Pastabos:

Pastaba:

1.Ši lemputė gali neveikia Homekit, "Siri".

2.Ši lemputė gali neveikia atspalvis "Pramogų funkcija/ambilight TV" ir "Power-Off atkūrimo parametrai", mes plėtros.

3.Visų pirma, šios lemputės yra ne puikus produktas.Mūsų požiūriu, yra tai, kad nėra tobulas produktas pasaulyje.Tai nėra visiškai suderinamas su Atspalviu, nei tai yra suderinama tik su Atspalviu, yra Tuya, Smartthings, Namų Padėjėja ir pan., bet mes stengiamės išspręsti problemą, net jei mes praleisti daugiau energijos

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai