Automobilių Atmosfera Žibintai, 5 Režimai Aplinkos Lemputė su Nuotolinio Įvairių spalvų Nešiojamų Dekoratyvinės Šviesos Auto Namų USB Įkrovimo

Automobilių Atmosfera Žibintai, 5 Režimai Aplinkos Lemputė su Nuotolinio Įvairių spalvų Nešiojamų Dekoratyvinės Šviesos Auto Namų USB Įkrovimo

p133661

Nauja

Yra sandėlyje

€11.42 €9.71
Vnt.

Žymos: veidrodžiai dekoracijos namuose, laco dekoracijos namuose, gėjų dekoracijos namuose, židinio apdaila namo, raudonos dekoracijos namuose, kryžiaus apdailos namų, decall apdaila namo, girlianda dekoracijos namuose, apdailos įrašas namuose, h apdailos namų.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Ritmo Atmosfera Lempos

Dydis: 222 * 32 * 22mm

Medžiaga: PVC apvalkalas

Galia: 3 w

Įkrovimo įtampa: 5 v

Modelis: D88

Grynasis svoris: 0.058 kg

Šviesos šaltinis spalva: raudona/mėlyna/žalia/geltona/violetinė/balta/ice blue

Ypatybė:

1.Atmosferos šviesa yra įvairių spalvų režimų, kurie gali projekto įvairūs specialieji efektai,puikus ir žavinga.Automobilio Stogo Star Light yra integruota garso jutiklis, kuris gali sukelti šviesos efektus pagal muzikos garsą.

2. Apačioje aplinkos šviesos nustatytas stiprus magnetas lengvas montavimas.Atmosferos šviesos taip pat gali būti laikomi rankoje arba patalpinamas į maišelį lengva vykdyti.

3.Aplinkos apšvietimas gali sukurti romantišką sceną savo automobilį, leidžiant savo automobilio, norėdami pereiti su muzika.Tuo pačiu metu, ji taip pat gali būti naudojami jūsų šeimos ar draugų susibūrimus ir pagerinti atmosferą.

4.Aplinkos šviesos yra įmontuota baterija, USB prievadas, kuris gali būti prijungtas prie įvairių USB įkrovimo įrenginiais.Šis interjeras automobilių žibintai taip pat yra įmontuotas didelės talpos bateriją, kuri gali trukti kelias valandas į vieną mokestį.

Komplektą sudaro:

1 vnt atmosfera šviesos

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai