Atsparus vandeniui Belaidžio Sporto Ausinės su Mikrofonu Už Mobilųjį Telefoną PS4 PS5 Žaidėjus, Stereo Bass "Bluetooth" Veikia Muzikos Ausinių

Atsparus vandeniui Belaidžio Sporto Ausinės su Mikrofonu Už Mobilųjį Telefoną PS4 PS5 Žaidėjus, Stereo Bass "Bluetooth" Veikia Muzikos Ausinių

p133725

Nauja

Yra sandėlyje

€20.69 €13.04
Vnt.

Žymos: xr iphone atveju vienuolė.

Ispanija, naudokite šiuos promo kodas: JULIO1 ar JULIO2

Prancūzija , naudokite šiuos promo kodas: REMISE1 ar REMISE3

Už PS4/PS5/Telefonas 5.0 "Bluetooth" Belaidės Ausinės su integruotu Mikrofonu

HD Stereo Garsu Per Ausį, Triukšmo Reducated Ausines su RGB LED šviesos

Gilus Baritonas 5-6 Valandų Grojimo, Greitai Įkraukite laisvų Rankų įrangą Suaugusiems Vaikams

Atsparus vandeniui IPX7 Sporto Važiavimo Laikas

♬【Stulbinama Garso Kokybė】 40MM aukšti magnetiniai NdFeB vairuotojo suteikia Stereo High Definition kokybės Garsas, grojant muzikai, be to, minkštas earmuffs, kuri paliečia kaip kūdikio oda, kad jums prarasti save svaiginančius muzikos.Picun "Bluetooth" Ausinės yra įsipareigojusi teikti klientams galutinis garso kokybės patirtį.

♬【Triukšmo Panaikinimo Built-in Mic】 Aukštos raiškos įvairiakryptė triukšmo mažinimas, integruotas mikrofonas užtikrina aiškų garsą kokybės, kuri užtikrina, kad jūs galite būti aiškiai girdimas, o bendrauti internetu.

♬【Ilgai veikianti Baterija ir Greitai Įkrauti】 "Bluetooth" Ausinės yra įkraunamas su 300mAH baterija, kuri gali pristatyti apie 20 valandų muzikos klausymosi.Ji užima tik 0,5-1,5 valandos įkrovimo laikas padaryti baterija ateiti su pilna sąlygas.Niekada nerimauti dėl galios trūkumo per savo muziką laiko.Ne-tai laikas, 3.5 mm audio kabelis daro ausines tapti laidines ausines, kai jums paleisti iš baterijos.

Ypatybė:

Už PS4/PS5/Telefonas, galima naudoti mikrofono funkcija, kai galima naudoti su PC, Nešiojamas, tik girdėti garsą, nr. mic.

Pastaba: Mes atsiųsime Belaidis siųstuvas, paketo, be dėžutės.

Būti labiau atsargūs, kad pasirinkti modelio, jei jūs pamatyti modelį, nuotrauką su pulteliu, kad mes atsiųsime su PS4 siųstuvas, jei matote tik ausinių ant nuotraukos, kad tik ausinių galite gauti.

Jei jūs nežinote, kaip naudoti adapterį , prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Šis siųstuvas kostiumas PS4/PS5/Telefonas, turi garso ir mikrofono funkcija, kai jums naudoti kompiuterį/pc, NR. Mikrofono funkciją, tik yra garso garsas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai