Šviežių išlaikyti Anti-perpildymo Dangtelį Nustatyti Silikono Mikrobangų indo Dangtį Stipri Siurbimo Virtuvės Reikmenys 1pcs

Šviežių išlaikyti Anti-perpildymo Dangtelį Nustatyti Silikono Mikrobangų indo Dangtį Stipri Siurbimo Virtuvės Reikmenys 1pcs

p134061

Nauja

Yra sandėlyje

€2.32 €1.98
Vnt.

Žymos: virtuvės organų, saulės stiklainis dangteliai, Kokteilis, parduodamas mikrobangų maisto padengti, 1 core optinio pluošto kabelis, nustatyti silikoniniai dangteliai ruožas, dubuo kokoso, lankas audinys, mikrobangų mažas dangtelis, dangtelis silicio.

Idealus apsaugoti maisto produktus nuo dulkių, vabzdžių ir purvo, ypač kai kurių iškylą ar lauko kepsnių.Puikiai tinka kasdieniam naudojimui, siekiant išsaugoti maisto produktų šviežumą ar kaip naftos šļakstēties padengti.

5-GABALAS Sandarinimo Dangtelį.Išlaikyti maistą šviežią, užkirsti kelią pereinanti & taškymosi!

Daugkartinio naudojimo, ir ne daugiau poreikį vienkartinės polietileno plėvele.

Pagrindinės Savybės

✔ GERIAUSIA NAUDOTI MIKROBANGŲ KROSNELĖS IR ŠALDYTUVAI

Saugu Naudoti Mikrobangų krosnelė, Ne Daugiau, Mikrobangų Krosnelė Splatters arba Virti Metimų.Labai Patogu Naudoti Šaldytuvo Naudinga Išlaikyti Rūšių Maisto produktų, Šviežios, Ir užkirsti Kelią Praliejimas ir Spattering.Daug Lengviau Valyti, plauti Indaplovėje.

✔ DAUGIAFUNKCINĖ UNIVERSALUMAS -

Visiškai 5 Dydis - 4 cm, 6 cm, 8 cm, 10 cm, ir labai didelis 12 cm.Dydžių tarp skiriasi ir jie tinka beveik viskas!!Pavyzdžiui, Puodas, Keptuvė, Patiekalas, Lėkštės, Dubenys, Konteinerių, Kavos Puodelį, Jar, Gali, ir dar daugiau.Puikiai tinka Verdant ir Kepant.Taip Pat Perf

✔ PREMIUM JAV FDA PATVIRTINTAS BPA-FREE SILIKONO. -

Mūsų silikoniniai dangteliai, pagaminti iš Maisto kokybės, BPA Free aukštos kokybės platinos silikono medžiaga, nėra pigūs gumos arba TPR medžiagos.Mes išsiuntėme mūsų silikoniniai dangteliai daryti FDA testai SGS ir tai patvirtinta Saugus savo šeimoje.

✔ TINKA VISŲ lygių PAVIRŠIŲ! -

Plastiko, Stiklo, Nerūdijančio plieno, Melamino, ir Keramikos.Sukuria sandariai, vandeniui, ir pašalinis įrodymas antspaudą naujo pašildyti ir saugoti.

✔EKOLOGINIO & BIUDŽETO DRAUGIŠKAS-

Puikiai tinka maisto atliekų mažinimas išsaugant užsiliko šaldytuve.Naudoti again & again & ruošti naudojant daug aliuminio & plastiko antklodės.Taupyti pinigus ant aliuminio folijos ir polietileno plėvele - Naudoti šiuos daugkartinio naudojimo dangteliai padengti savo dubenys, puodai ir keptuvės.

Specifikacijos

Medžiagos

BPA

Produkto Svoris

295g

Gaminio Dydis

GRUPĖ: 4inches/ 6 cm/8 cm/10 cm/12 cm

Pakuotės Turinys

5 x Dulkių Šviežių Išlaikyti Dangtis

Spalva

Raudona, mėlyna, žalia, oranžinė, geltona Pastaba

Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai