2020 M. Jazminų Gėlių Kinų Arbatos Pavasario Gamtos Žydinčių Žolių Pagražinti Odą

2020 M. Jazminų Gėlių Kinų Arbatos Pavasario Gamtos Žydinčių Žolių Pagražinti Odą

p134565

Nauja

Yra sandėlyje

€12.11 €6.06
Vnt.

Žymos: kinijos žalioji arbata, arbata, džiovintų gėlių, arbata, teacup, kinų arbatos rinkinys, jasmine green dragon pearl arbata, chrizantemų žiedų arbata, bonzai, žalioji arbata puerh, puer arbata.

modname=ckeditor

Jei norite pirkti daugiau Kinų Arbatos, kviečiame apsilankyti mūsų parduotuvėje!

[Vardas, Pavardė]:Jazmino Žiedų Arbata [Kilmės]:Kinija Fujang Provincijoje Pagaminimo Data: 2020. Kokybės Garantijos Laikotarpis: 18 mėnesių.Aprašymas: Jazmino Žiedų Arbata yra organinių Žydinti arbata.žydėjimo arbata yra pagerbtas kaip labiausiai kvapnus ir populiarus kvapus Kinijos arbata pasaulyje.Ši arbata yra lengvas, švelnus, šiek tiek saldus ir kas taurės ateina su savita šviežių jazminų aromatas.Žydi Arbata, kad mes mylime tiek daug, turi daug naudos sveikatai, įskaitant galingas anti-antioksidantai, kurie gali sustiprinti savo imuninę sistemą.

Funkcijos: 1.Jazminų Arbata yra labai didelės vertės Catechin polifenolių, kurie turi antioksidacinių savybių, kurios yra žinoma, kad kovoti su vėžiu. 2.Jazminų Arbata suteikia Polisacharidų, Flavonoidų, Vitamino B kompleksas, Vitaminas C,Vitaminas E, R-Amino Sviesto Rūgštis ir Fluorido savo natūraliame būvyje. 3.Jazminų Arbata gali padėti sumažinti riziką, stemplės, odos ir daugelis kitų vėžio formų, daugiausia jos labai didelė, antioksidacinėmis savybėmis. 4.Jazminų Arbata gali padėti sumažinti cholesterolio kiekį ir sumažina insulto riziką vyrams.

modname=ckeditor

modname=ckeditor

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai