80w 4 1 Strong Power Nagų Dulkių Surinkėjas Uv Gelio Polisher Nagų Grąžtai, Apšvietimo Lempos Vertus Trinkelėmis Dulkių siurblys

80w 4 1 Strong Power Nagų Dulkių Surinkėjas Uv Gelio Polisher Nagų Grąžtai, Apšvietimo Lempos Vertus Trinkelėmis Dulkių siurblys

p134969

Nauja

Yra sandėlyje

€74.69 €41.08
Vnt.

Žymos: uv nagų lempa 4 lempos, folija nagų gręžimo, diamond nagų ieskoti manikiūro, pyoca nagų dulkių siurblys, dh nagai, lempa led, nagų dulkių surinkėjas 80, cnc dulkių apkabos, nagų steril, nagų dažų rašiklis.

Savybės:

1. Pabaigoje filtras: high-power nagų polisher turi pull-out filtras, stipraus vėjo ir didelio siurbimo.

2. Galingas variklis: galandimo parkeris yra įmontuota 30000 aps / min galingas variklis, kuris gali reguliuoti sukimosi kryptimi, su galingas veiklos ir greičiu.

3. Šviesos šaltinis: high-power nagų polisher palaiko 360° omni-directional light apšvietimo ir švitinimo bet sukimosi kampas.

4. Ranka padas dizainas: silikono vertus padas dizainas gali remti savo rankas gerai, ir duoti jums patogią nagų meno patirtį.

5. Daugiafunkcinis manikiūro mašina: mašina yra ne tik poliravimo pen, tačiau taip pat lempos ir dulkių siurbliu, taip pat ir nagų vertus trinkelėmis.

Aprašymas:

80W high-power nagų polisher, neužima vietos, žemas triukšmo lygis, reguliuojamas sukimosi kryptį ir įvairiakryptė spinduliuote.

Techniniai duomenys:

Spalva: Balta

Dydis: 22.8*24*8cm

Medžiaga: ABS

Galia: 80W

Įtampa: 110/240V

Savybės: šlifavimo / apšvietimas / siurbimas

Pakuotė:

1* nagų polisher

1* apšvietimas

1* poliravimas pen

1* maitinimo

1* šlifavimo galvos

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai