Minkšti Žaislai Medžiaga Knyga Kūdikių&Bamblys Anksti Kurti sektorius Žaislai Vingiuoti Knygos Veiklos Touch Interaktyvūs Žaislai Naujagimiams

Minkšti Žaislai Medžiaga Knyga Kūdikių&Bamblys Anksti Kurti sektorius Žaislai Vingiuoti Knygos Veiklos Touch Interaktyvūs Žaislai Naujagimiams

p135015

Nauja

Yra sandėlyje

€5.59 €4.20
Vnt.

Žymos: pilno dydžio manekenas, montessori, jausmingą moteris, bamblys katytė minkštas žaislas, bebek arabasi, minkštas knygos babys, spiralės žaislas, bebek kiz, baby soft knygoje kinų, kūdikių medžiaga knygų.

Minkšti Žaislai Medžiaga Knyga Kūdikių&Bamblys Ankstyvo Vystymosi Žaislai Vingiuoti Knygos Veiklos Touch Interaktyvūs Žaislai Naujagimiams

KŪDIKIO PIRMOJI BIBLIOTEKA: Vaikų berniukų ar mergaičių meilė šių ankstyvo mokymosi žaislai.Ryškių spalvų, bus sugauti kūdikio dėmesį,

į vingiuoti funkcija ant abiejų viršelių ir squeaker garso pagerinti kūdikio garso pripažinimo ir motorinių įgūdžių, tekstūra gyvūnų uodegos pateikti jutimų sąveika.Šie interaktyvūs medžiaga knygų padėti kūdikiams, įdarbinti begalines valandas įdomus!

PRADŽIA ŽINOTI DALYKUS: Jūs galite skaityti šių gyvūnų uodegos temą medžiaga knygas, kurių jūsų kūdikiui, ir tegul jūsų kūdikis kuo arčiau gamtos ir gyvūnų.

Šių vaikų audiniu knygos yra taip pat savotiškas anksti švietimo žaislai, kurie gali skatinti kalbos mokėjimas, gebėjimas skaityti, jutimo įgūdžius, bendravimo įgūdžius, ir turtinga vaizduotė, tegul jūsų vaikas laimėti starto linijos.

VISI UŽ KŪDIKIO SAUGUS: Šių rankų darbo audiniu knygų yra pagaminti pagal BPA-free Poliesteris, funkcija skalbti, be aštrių briaunų, netoksiškas, odos draugiškas ir saugus kūdikiams.

Taip pat minkšto audinio paviršius yra patogus mažai rankas paimti.Vecro skirtos kabinti dirželis viršuje daro šį 3d veiklos knyga tinka labiausiai vežimėliais, kūdikių tvoros ir lopšių.

DOVANOS KŪDIKIŲ BERNIUKŲ IR MERGAIČIŲ: Jollybaby minkštas veiklą knygos yra visą gyvenimą ir niekada-get-senas dovanos kūdikiams ir mažiems vaikams.Nesvarbu, kokio amžiaus ir lyties planuojate dovana, mūsų minkšta vaikų knygų yra ideali naujagimių raidos žaislų 0 - 12 mėnesių kūdikiams ir 1 - 2 metų amžiaus, puiki dovana, kūdikių dušai, gimtadienius ir Kalėdas.

【Paketo】1 × vingiuoti medžiaga knyga

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai