1pc Mini 6W Nagų Džiovintuvas Mašina Nešiojamų 6 LED UV Manikiūro Lempa Nagams USB Kabelis Naudoti Namuose Nagų Lempa Džiovinimo Nagai

1pc Mini 6W Nagų Džiovintuvas Mašina Nešiojamų 6 LED UV Manikiūro Lempa Nagams USB Kabelis Naudoti Namuose Nagų Lempa Džiovinimo Nagai

p135076

Nauja

Yra sandėlyje

€3.28 €2.30
Vnt.

Žymos: uv nagų lempa 4 lempos, led šviesos skrybėlę baterija, uv lempa, rinkinys hnm, oro nagų džiovintuvai, lempos uv, lempa led, dh nagai, šviesos lempa didinamojo, mini lavos lempa, nešiojamų uv kietinimo lempa.

Savybės:

1. Uv led šviesos šaltinis: Tai profesionalūs nagų džiovintuvas yra skirtas nekenksmingas minkštas uv spindulių ir dviguba led šviesos šaltinis, kuris taikomas išgydyti beveik visi geliai nagų kaip uv gel polish, poli gelis, skulptūrų gelis, perlas, klijai, kt.

2. 6w galia: Šis nagų džiovintuvas yra skirtas 6w du maitinimo režimas, mažas šilumos, daugiau švelnesnis ir tinka greitai ir efektyviai džiovinimo gelis nagų lakas.

3. 6pcs lempos karoliukai: Tai nagų lempa yra sukurta su 6 gabalus 50000 val gyvenime uv led granulės, kurios yra tolygiai viduje ir padėti vienodai išgydyti gelio nagų lako ir išdžiūti nagų gelis lenkijos greičiau.

4. Automatinis jutiklis: Šis profesinės nagų lempa yra sukurta su infraraudonųjų spindulių jutikliu.Kai jūs galėsite įdėti savo rankos ar kojos į žibinto, infraraudonųjų spindulių jutiklį, pradeda dirbti ir šviesos bus įjungti automatiškai.Kai jums pašalinti jūsų rankos ar kojos, apšvietimas automatiškai išsijungs per daug.

5. 3 laikmačio nustatymas: Tai profesionalūs nagų lempa yra sukurta su 2 laikmačio nustatymas.Laikmačius yra iš anksto nustatyti 45s ir 60s, siekiant padėti jums greitai-pasirinkite atitinkamą sūdymo laikas, konkrečių nagų gelis lakas.

Aprašymas:

Šį nagų džiovintuvas, galima greitai gydant su įvairiomis gelio nagų prekių ženklų.Gydant beveik visi gelio nagų blizginimo priemonės, pavyzdžiui, bazinė viršutinį sluoksnį, spalvą, gelį, sunku geliai, poli gelis, skulptūrų gelis, perlas, klijai ir kt.

Techniniai duomenys:

Galia: 6W

Sąsaja: USB imtuvas

Dydis 131 * 67 * 19mm

Spalva: balta, raudona (atsitiktine tvarka)

Laiko funkcijos: 45-60 sekundžių

Skaičius lempos karoliukai: 6 vnt.

Technologija: fortepijonas kepimo dažai

Tarnavimo laikas: 50000 valandų

Šviesos šaltinis: 365 + 405nm dual šviesos šaltinis

Pakuotė:

1 * Nagų džiovintuvas lempa (baterijos neįtrauktos)

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai