Suaugusiųjų Analinis Kaištis Nekilnojamojo Lapės Uodega Cosplay Butt Plug Analinis Erotinis Sekso Produktai Analinio Sekso Žaislus Moteris Porų Žaidimai Flirtuoti Parduotuvė

Suaugusiųjų Analinis Kaištis Nekilnojamojo Lapės Uodega Cosplay Butt Plug Analinis Erotinis Sekso Produktai Analinio Sekso Žaislus Moteris Porų Žaidimai Flirtuoti Parduotuvė

p135168

Nauja

Yra sandėlyje

€21.55 €10.56
Vnt.

Žymos: yz450f disc clutch.

Savybės

1. 100% Brand New Ir Aukštos Kokybės!

2. Medžiaga: Real " Fox Fur & Nerūdijančio Plieno Metalo Analinis Kaištis

3. Nekilnojamojo Lapės Uodega Dydis:

Plotis: 11-13cm/4.3-5.1 colių

Ilgis: 40-43cm/15.7-16.9 colių

Mūsų nekilnojamojo lapės uodegos yra tikrai purus ir gražus.Nerūdijančio plieno kaištis yra skirtas gražus patogūs ilgai dėvėti.Ji taip pat gali būti išardyta.Labai patogu plauti metalinis analinis kaištis.

Dear Klientas

Visi BDSM Sekso Žaislai yra 100% visiškai naujos, gyvybingos ir atidžiai tikrinamas prieš išsiuntimą iš.Kad dabar ji su pasitikėjimu!

NE PRODUKTO PAVADINIMAS dėl savo paketą!

Siekiant apsaugoti jūsų privatumą, mes susikraus savo paketą nepastebimai.Mes garantuojame, kad siųsti savo produktų saugūs.

Apie Naudojant

Lapė uodega bus suspaustas transportavimo metu.Rekomenduojama smūgis lapės uodegos plaukų džiovintuvas vieną minutę, tada suplakti lapė uodega kelis kartus.Jis grįš būti purus dar kartą.

Rekomenduojama laikyti kailinius iš drėgnoje ir saulės poveikį aplinkai.

1. Q: I dont gauti mano paketai, ką aš turėčiau daryti?

Prašome patikrinti terminą logistikos terminas pirmą kartą.Jei užsakymas yra vis dar transportavimo laiką, prašome kantriai laukti ir tada susisiekite su mumis.Mes susisieksime su logistikos klientų aptarnavimo Paskolai.lt ir suteikti jums priimtiną atsakymą.Tuo pačiu metu,jums reikės patikrinti savo pristatymo adresą ir ar mokėjimo sėkmingai.Taip pat, jei esate patogu,pls patikrinti į netoliese post office.Prašome nekelti ginčų lengvai!

2. K: jūs Galite parduoti didmeninės kainos?

A: Taip, jei jūs perkate daug elementų vieną užsakymą, mes galime suteikti jums didmeninę kainą, prašome susisiekite su mumis

3. Q: Ką daryti, kai gaunu prekę?

A: atidžiai patikrinkite, ar gautas produktas yra tuo, ką jūs odered.Jei gausite klaidingą produktas, pažeistas produkto, arba dalinės siuntos jūsų užsakymą, prašome nedelsiant kreiptis į parduotuvę, gauti po pardavimo parama.Atsiprašome dėl nepatogumų jums, jeigu kas nors atsitiks, kaip šis.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<