Pasta Tipo Universaliųjų Skriemulys Office Ratukas Ratų Pasukamas Ratukas, Ratų Pakeitimas Minkštas Saugus Volai Baldai Aparatūra

Pasta Tipo Universaliųjų Skriemulys Office Ratukas Ratų Pasukamas Ratukas, Ratų Pakeitimas Minkštas Saugus Volai Baldai Aparatūra

p13521

Nauja

Yra sandėlyje

€1.81 €1.45
Vnt.

Žymos: sporto salė skriemulys, aesthetic bikini, moterų ratukai, Ratukas Varantys, nerūdijančio plieno vartų skriemulys, miegamasis furnitur, skriemulys, grindų ilgis mergina, elektrinis keltuvas su nuotolinio valdymo, pulley.

Ne daugiau nerimą dėl sunkių baldų juda!

Viskas ko jums reikia yra universaliųjų skriemulys, kad gali suktis laisvai ir turi stiprų apkrova-guolis, kuris gali padėti jums išspręsti visas problemas, kurias sukelia sunkių daiktų!

Pagrindinės Savybės

[360 laipsnių Nemokamai Sukimosi] Kamuolys tipo pasta skriemulys, gali skaidrę su bet kuriuo kampu, ne tik, visiškai tylus, kai naudojamas.Tinka makiažo saugojimo, virtuvė, stalo, miegamasis, vonios kambarys, gyvenamasis kambarys, ir gėlių lentynos, sandėliavimo.

[Gera Apkrova] roller stendas yra daugiausia pagaminti iš aukštos kokybės ABS medžiaga, kuri yra tvirta ir nusidėvėjimui atspari, ilgas tarnavimo laikas.Jis gali lengvai judėti sunkiųjų daiktų, be spaudimo.

[Veiksminga taupantis] Tiesiog įklijuokite universalus varantys ant dėžutės apačioje, ir sunki dėžė gali būti lengvai perkelta!Tinka juda ir valymo, jis gali būti taikomi įvairių tipų ir dydžių sandėliavimo dėžės ir pakavimo dėžės.

[Lengva Naudoti] Viskas, ką jums reikia padaryti, tai pridėti vientisas klijų prie skriemulio ir vieta skriemulys ant dėžutės apačioje 24 val. naudoti jį.Sklandžiai skriemulys, tegul sunkių daiktų nebėra nerimauti!Naudojant Metodus

Specifikacijos

Tipas

Guminis kamuolys, plieno kamuolys

Medžiagos

ABS+Gumos / ABS+Nerūdijančio Plieno

Pakuotės Dydis

(L x W x H)

15 x 10 x 2CM

Gaminio Dydis

(L x W x H)

4,5 x 2,8 x 1.4 CM

Pakuotės Turinys

Pasta Tipo Universaliųjų Skriemulys × 4/8/16/32/64ocs

Spalva

Balto Gaminio Dydis

Pastaba

Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodoma nuotrauka.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai