Raundas Šuo Snuffle Kūdikį Motina Mokymo Trinkelėmis Pet Interaktyvus Nosework Antklodė Ne Slydimo Pet Veiklos Lėtai Valgo Maitinimosi Įgūdžių

Raundas Šuo Snuffle Kūdikį Motina Mokymo Trinkelėmis Pet Interaktyvus Nosework Antklodė Ne Slydimo Pet Veiklos Lėtai Valgo Maitinimosi Įgūdžių

p135828

Nauja

Yra sandėlyje

€10.75 €8.59
Vnt.

Žymos: šuo laižo kilimėlis, Glovebox, naminių gyvūnėlių galvosūkį žaislas, antistress žaislas, šuo manekenas, šuo kong žaislas, šuo nosework, šuo snuffl kilimėlis, fishpond, metimas.

Kulka Taškų:

1、Įspūdį Mokymo Motina: Tai snuffle kilimėlis imituoti medžioti maisto žole ir srityse, kurios atitinka šuo â¡s natūralus smalsumas ir sustiprinti savo aukščiausios uoslė.Skatina protinį ir fizinį naudotis mažinant stresą.

2、Snuffle Mokymas: 10 minučių snuffle=1 valandą lauke veikia, gali padėti šunys sumažinti stresą ir atsipalaiduoti, kai jūs paliekate jis/ji viena namuose.

3、Saugiai ir Patogiai: Spalvingas dizainas įdomus, pagaminti iš ekologiškų audinių, tvirtos ir nenuodingos, kelią nuo suplėšomi į gabalus lengvai, 100% saugu jūsų augintiniai, užtikrina sveikatos jūsų šuo.

4、Lengva Priežiūra: galima mesti šis kilimėlis į skalbimo mašiną, ir pamiršti apie jį.Tai yra mašina galima skalbti ir džiovintuvas seifas.

5、100% APTARNAVIMO GARANTIJA: Jei turite kokių nors nepasitenkinimo ar abejonių apie mūsų produktus, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, kaip galima greičiau, mes suteikti jums geriausią aptarnavimą, užtikrinti savo 100% pasitenkinimo.

Aprašymas:

Tai šuo, snuffle kilimėlis dėlionė gyvūnėlių žaislas uostyti mokymo trinkelėmis veiklos antklodė šėrimo kilimėlis šuo spaudai streso.Šį šunį šerti kilimėlis yra puikus būdas šunims, kurie turi tonų energiją naudoti savo smegenis per savo vakarienės metu, jį galite dėvėti juos tik tiek, kiek pasivaikščioti.Paslėpti gydo ar mažos žaislo snuffle motina, ir tegul jūsų šunys tai išsiaiškinti, tai padeda mokyti savo šunį jausmą, kvapą, nutekėjimo jūsų šuns energijos ir numesti svorio.

Parametrai:

Pavadinimas: Didelės gėlės šuns nosies šėrimo mokymo mat šuo, darbo paieška trinkelėmis mokymo gamtos kvapo įgūdžius, užkirsti kelią žalos baldai

Dydis: apie 45*45cm/17.72*17.72 į

Spalva: Mėlyna krašto, smėlio kraštas

Svoris: apie 200g

Medžiaga: Poliesteris

Sąrašas:

1*Pet Kilimėlis

Patarimai:

Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimo ar abejonių apie mūsų produktus, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, kaip galima greičiau, mes suteikti jums geriausią aptarnavimą, užtikrinti savo 100% pasitenkinimo.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai