3.5 mm Lizdas, Laidinio Ausines, Skirtas Mobiliojo Telefono, KOMPIUTERIO Ausies Heavy Bass Stereo Ausinės Triukšmo Mažinimo Ausinių Su Mikrofonu

3.5 mm Lizdas, Laidinio Ausines, Skirtas Mobiliojo Telefono, KOMPIUTERIO Ausies Heavy Bass Stereo Ausinės Triukšmo Mažinimo Ausinių Su Mikrofonu

p136717

Nauja

Yra sandėlyje

€9.51 €5.42
Vnt.

Žymos: anomoi ausinių, sasmung ausinių, bazinė ausinių, sendo ausinių, ha ausinių, mi ausinių, ausų ausinių, ultra ausinių, ios ausinių, libratone ausinių.

Aprašymas:

*Metalo triukšmą ausinės: triukšmo mažinimo uždara ertmė, vamzdis, triukšmo izoliaciją, nėra triukšmo, garso kokybė ir aiškiai."Dolby" garso efektą, 360 ° supa, žiūrėti filmus namuose, taip pat buvo kino lygio patirtį.

*Patobulintas Bass: sukurta siekiant pabrėžti bass, mušti ir toną, bet stebėti, šios ausinės užtikrina, kad jūs visada patirties crystal clear garso nepriklausomai nuo tūrio.

*24K paauksuoti 3.5 mm lizdas, suderinamas su visais 3.5 mm, apvali skylė garso šaltinio, įrangos, antioksidantas vario leidžia laisvų rankų įrangą daugiau patvarus ir turi geriausius rezultatus.

*Sklandžiai kabelis: Racionalizuoti formos daro garso perdavimo labiau stabili, nėra lengva būti pažeista, patvaresni, atidaryti muzikos, galite pajusti muzikos automobilio kaip vienodas ritmas, ne pop, gamtos amplitudės.

*Daugiafunkcinis nuotolinio valdymo pultas: yra aukštos raiškos mikrofonas karaoke lygio, ir gali naudotis daugybe funkcijų, kurių viena svarbiausių nemokamai savo rankas.

*Pastaba: tipas-C sąsaja yra analoginis ausinių, nėra dekodavimo mikroschema sandūroje.3,5 mm ausinių sąsaja yra atšauktas.Analoginis signalas yra naudojamas garso signalas, ir mobiliesiems telefonams, suderinama su skaitmeninio laisvų rankų įranga ir analoginis rankų įranga gali būti naudojama.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: triukšmo mažinimo atskiras garso ausinės

Ausinių tipas: hifi ausines

Kaip dėvėti: ausyje

Su arba be mikrofonas: Taip

Garso gamybos principas: juda ritė

Ausų / earmuff medžiaga: Metalo

Ausinių laido medžiaga: TPE

Svoris: 35 g)

Spalva klasifikacija: juoda, raudona

Prijunkite skersmuo: 3,5 mm

Kištuko tipas: in line

Linijos ilgis: 1.2 m

Ragų charakteristikos

Dydis: 12 mm

Normalus išėjimo galia: 2MW

Varža: 32 (Ω)

Jautrumas: 11 ± 63dB

Dažnių diapazonas diapazonas: 20-20K (Hz)

Iškraipymo norma 2 MW%

Mikrofono charakteristikos

Jautrumas: 42 ± 3dB

Elegantiškas diapazonas: 1.0 ~ 10V DC)

Signalo ir triukšmo santykis (s / N) ≥ 55dB (1kHz, 0dB = 1V / PA, a-wei)

Pakuotė:

1*Ausinės

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai