Didelė Daugkartinio naudojimo Pirkinių Maišelius Ponios Rankinės Kelionės Pečių Krepšiai, Sulankstomas Nešiojamų Mados Saugojimo Maišus Nešti Maišą organizatorius

Didelė Daugkartinio naudojimo Pirkinių Maišelius Ponios Rankinės Kelionės Pečių Krepšiai, Sulankstomas Nešiojamų Mados Saugojimo Maišus Nešti Maišą organizatorius

p1371

Nauja

Yra sandėlyje

€2.39 €1.36
Vnt.

Žymos: sulankstomas rinkos pirkinių krepšys, sulankstomas pirkinių krepšys verslo, vyrai, sulankstomas pirkinių krepšys, lesportsac sulankstomas pirkinių krepšys, žalia sulankstomas pirkinių krepšys, urmu sulankstomas pirkinių krepšys, sulankstomas traukiant pirkinių krepšys, sulankstomas šviesos pirkinių krepšys, akių sulankstomas pirkinių krepšys, sulankstomas namų pirkinių krepšys.

Savybės:

1.Ekologiškos medžiagos,daugkartinio naudojimo ,elaminate plastikinių maišelių sąvartynų ir vandenynų, kurti sveiką, žalia planeta jums ir jūsų vaikams. 2.Yra įvairių stilių, gražus spausdinti.Puikiai, kaip šalis, dovanų maišeliai, norėdami nustebinti savo svečius, pridėti daugiau įdomus savo apsipirkti. 3.Šių Sulankstomas Pirkinių Maišeliai yra lengva sulankstyti į pridedamą maišelį lengva laikyti kišenėje, rankinėje, rankinę ar automobilį, užima minimaliai vietos, todėl galite nešiotis juos visur lengvai, be pamiršti. 2.Yra įvairių stilių, gražus spausdinti.Puikiai, kaip šalis, dovanų maišeliai, norėdami nustebinti savo svečius, pridėti daugiau įdomus savo apsipirkti. 3.Šių Sulankstomas Pirkinių Maišeliai yra lengva sulankstyti į pridedamą maišelį lengva laikyti kišenėje, rankinėje, rankinę ar automobilį, užima minimaliai vietos, todėl galite nešiotis juos visur lengvai, be pamiršti.

4.Platūs ir ilgi kotai yra nuolat su maišas kūno, ELAMINATE RIP RIZIKOS,lengvai pakabinti juos ant peties, rankos ar plaštakos.Padaryti jūsų pirkinių kelionė patogiau.

Techniniai duomenys:

Tipas:Sandėliavimo Krepšiai Medžiaga: Poliesteris Spalva: Kelių Spalvų Dydis: 14X11CM/40X40+26CM

Paketas Apima:

1XShopping Krepšys

Mes pažadame, kad suteikti jums visą paslauga, jei turite kokių nors problemų ar komentarus produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Tikimės, kad šis prekybos yra maloni patirtis mūsų parduotuvėje, ir laukiu jūsų atėjimą.

Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome pateikti mums penkių žvaigždučių pagirti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai