10VNT Putų Pakeisti Vamzdžiai, Antgalis Plastiko Spragos Užpildymo Vamzdis, "PASIDARYK pats" Purškimo Lengvas Montavimas

10VNT Putų Pakeisti Vamzdžiai, Antgalis Plastiko Spragos Užpildymo Vamzdis, "PASIDARYK pats" Purškimo Lengvas Montavimas

p137344

Nauja

Yra sandėlyje

€0.53 €0.40
Vnt.

Žymos: xrl vyras 35 stereofoninis garsas.

Dokumentas įstaiga, ul li { margin: 0; padding: 0; } ul li { list-style: none; } .prabanga { max-plotis: 960px; margin: 0 auto; } .imgContain img{ width: 100%; } .mano kortelę { display: flex; - pagrįsti kiekis: erdvė-tarp; flex-wrap: wrap; } .mano kortelę>li { plotis: 217px; aukštis: 305px; padding: 5px; border: 1px solid #E1E1E1; position: relative; margin-bottom: 20 taškų; } .pilka-kortelės { background: #EEF3FA; aukštis: 206px; } .mano kortelę>li::iki{ position: absolute; turinys: "; color:#fff; dešinėje:0; top:0; plotis:40px; aukštis: 40px; background: url("https://api.rondaful.com/upload/20190904/5d6f5173567e1.jpg") no-repeat; background-size:100%; } .tekstas-centras { margin-top: 50px; margin-bottom: 5px; text-align: center; font-size:12px; color:#AEAEAE; } .imagContain { text-align: center; } USD$87.43 USD$20.70 USD$14.95 USD$23.13 USD$2.45 USD$6.70 USD$7.25 USD$337.63 Kulka Taškų:

1、Puikus Pakeitimas: putų vamzdžiai yra plačiai naudojami, kaip pakeisti vamzdžiai visų pagrindinių prekinių ženklų "PASIDARYK pats" putų.Po naudojant purškimo putų, palikti užsikemša asamblėjos pridedamas.Kai pasirengusi vėl imtis išjungti užsikimšęs vamzdis surinkimo ir pakeisti su nauja putų pakeitimo vamzdis.

2、Aukštos Kokybės: Mūsų putų pakeisti vamzdžiai yra pagaminti naudojant aukštos kokybės medžiagos, kuri yra labai patvari.Putų vamzdžiai yra aišku, dažymas.Tai pakeisti vamzdžiai visų pagrindinių prekinių ženklų "PASIDARYK pats" putų.Tai yra naudinga, kad užpildyti n-seal spragas.

3、Pack Trijų Vamzdžiai: putų vamzdžiai yra pakuotėje 10. Jie gali būti naudojami užpildyti, antspaudas, ir apšiltinti spragas iki 1 colis-10 putų vamzdžių pakeitimas vamzdžiai visų pagrindinių prekinių ženklų "PASIDARYK pats" purškimo putų izoliacija.

4、Paprastas Įrengimas: purškimo putų vamzdžiai gali būti montuojami lengvai ir greitai.Jis gali būti montuojamas vieną ranka, nenaudojant jokių sudėtingų įrankių ar hacks.Tiesiog nuimkite seną ir pakeisti su

5、Vertė už Pinigus: Purškimo vamzdžiai yra pagaminti iš 100% aukštos kokybės medžiagų.

Pakavimo Sąrašas:

10 x Putų Antgalis

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai