12CM Dušo Gėlių Sponge Vonia Gėlių Vonios Minkštas Švarios Akių Kūno Valymo Šepetys Vonios kambarys Įrankis

12CM Dušo Gėlių Sponge Vonia Gėlių Vonios Minkštas Švarios Akių Kūno Valymo Šepetys Vonios kambarys Įrankis

p13787

Nauja

Yra sandėlyje

€2.72 €1.63
Vnt.

Žymos: aplikatorius skirtas vaškas, putų vaškas, už rotacinis įrankis, šepetys automobiliui plauti, automobilių dažų teptukas, automobilių šepetys, karštas vaškas auto, teptuku putų, lenkijos vaškas, lenkijos spong.

akių elastinės juostos su asorti spalvos: mėlyna / balta / rožinė / žalia / chaki), 50 gramų ir apie 12cm pločio, puikus dydis tinka jūsų rankose.

Prabangus - Minkštas, viso Kūno Vonios Kempines, kad labai putoja su bet kuriuo dušo želė ar muilas, siekiant padėti jums švelniai pleiskanomis odą ir išvalo odos poras.

LENGVA PUTA ir SAUGYKLOS: Dušo kamuoliukus galite sutaupyti iki 20%, naudojant vonios putų.Raišteliu pritvirtinta lengvai laikymas po naudojimo.

Aukščiausios Kokybės - Šiūruoklių akių sponge vonios kempinė, patvarus, su puikios procesą.Švelnus valymo muilas sprendimus, greitai džiūsta ir daugkartinio naudojimo.

Mėgaukitės Jums Dušas Laiką - Loofa kūno šveitiklis vyrams ir moterims.Puikiai tinka bet kokio dovanų krepšelis, vonia dovanų krepšelis, vonia krepšelį, arba dovanų rinkinys.

Kiekis: 1pcs

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai