Apsaugos nuo saulės, Elektrinis Motoroleris, aplinkosaugos ¾enklelis, neslidžia Pakoja švitriniu popieriumi Lipdukas, Skirtas Xiaomi m365/Xiaomi 1S Mijia M365 Motoroleris Priedai

Apsaugos nuo saulės, Elektrinis Motoroleris, aplinkosaugos ¾enklelis, neslidžia Pakoja švitriniu popieriumi Lipdukas, Skirtas Xiaomi m365/Xiaomi 1S Mijia M365 Motoroleris Priedai

p139848

Nauja

Yra sandėlyje

€6.00
Vnt.

Žymos: official xiaomi, kugoo m4 pro, kugoo m4, electr motoroleris, m365 xiaomi, kugoo, valdybos skate, mijia xiaomi, skaitmeninis dro, g30 ninebot.

Techniniai duomenys:

●Medžiaga: PVC

●Dydis: apie 560*133mm

●Naudoti modeliai: už Xiaomi m365 ir 1s elektrinis motoroleris ir kiti elektriniai motoroleriai

● Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

●Produkto inclued: Motoroleris lipdukas *1

Savybės:

●Pagamintas iš PVC medžiagos, nelygaus paviršiaus gali padidinti trintį tarp batų ir kulkšnių, todėl paspirtukas saugiau ir lengviau važiuoti.

●Taikomas soros m365 elektrinis motoroleris, pritaikytos, kad ji atrodo gražesnė, linijos yra daugiau sklandžiai, labai tinka Xiaomi.

●Pagamintas iš aukštos kokybės PVC medžiaga, ji yra labai dėvėjimuisi atsparios ir gali būti naudojamas ilgą laiką.Trinties yra stipresnis ir tai yra daugiau naudingas žirgais.

●Nėra lengva nukristi: dervos, klijai, stiprus klampumo, atsparus vandeniui, ne nukristi.

●Tiksliai pritaikymas, todėl jis tinka Xiaomi Mijia M365 elektrinis motoroleris.Papuošti jūsų motoroleris ir parodyti savo asmenybę.

Pasta veiksmus:

Pirmas žingsnis: nuvalykite pedalas

1. Nuvalykite originalios gumos padas su drėgna audinio arba skuduru.

Antras žingsnis: klijuoti naujas švitriniu popieriumi

2, tiesiogiai apklijuoti originalus netolygus pedalas

3, karšto oro plaukų džiovintuvas pučia į švitriniu popieriumi, todėl švitriniu popieriumi minkštesnė ir labiau supratingas

Skelbimas:

Lipdukas naudoti tik xiaomi m365 ir xiaomi 1s Motoroleris Riedlentė.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai