Undinė Vestuvių Suknelė iki 2021 m. Plius Dydis Nėrinių Bžūp Rankovėmis Elegantiškas Apynasrio Nuotakos Suknelė Traukinio Derliaus Pigūs Backless UŽSAKYMĄ 850

Undinė Vestuvių Suknelė iki 2021 m. Plius Dydis Nėrinių Bžūp Rankovėmis Elegantiškas Apynasrio Nuotakos Suknelė Traukinio Derliaus Pigūs Backless UŽSAKYMĄ 850

p140305

Nauja

Yra sandėlyje

€88.30
Vnt.

Žymos: martingale antkaklis, įrankių, gėlių necklac, bustier apranga, suknelė wed, xxx bžūp, papuošalai vadovas, mayoreo, beisbolo kepurė žiemos moterys, oficialų suknelė.

Klientas turi skaityti pirmąją:

1: suknelė yra pasiūta pagal užsakymą.Gamybos metu paprastai trunka 5-10 dienų, priklausomai nuo suknelė sudėtingumo ir gali užtrukti ilgiau darbymetis.Patariame klientams, kad ne mažiau kaip 2 mėnesiais anksčiau palikti daugiau laiko gamybai ir pristatymas.

2.Laivybos laikas priklauso nuo laivybos būdų, kaip jums pasirinkti.

3.Prašome laišką man savo terminą iš anksto arba išsamiai, bet kuriuo metu-jautrus prašymų užsakymo pastaba lauke prie kasos.

4.!!!Po pateikiant užsakymą, reikia dar VIENĄ DIENĄ pakeisti savo proto arba patvirtinkite, bei prieš pateikdamas užsakymą.Kai siuvimo procesas jau prasidėjo, žaliavos negali būti naudojamos pakartotinai.Atšaukus užsakymus iki pusės sukels mums daug nuostolių, kadangi visi mūsų suknelės nėra sandėlyje, tačiau visiškai naujų ir pagal užsakymą pagaminti už kiekvieną užsakymą.

5.!!!Mes teikiame skubaus užsakymo paslaugą visiems produktams.Jei yra skubėti, kad, mes primygtinai rekomenduojame jums kreiptis į mus iki vietos, kad būtų išvengta klaidų įvertinimų.

100% Realių Nuotraukų

2 Spalvų Variantai: Visos balta/balta nėrinių su Šampanu pamušalas

Iškirptė: Apvali ar Apynasrio

Apynasrio Iškirpte

Backless Stilius

Dydžių lentelė & Užsakymą

Jei dydžiai siūlomi netelpa jūs, mes teikiame užsakymą paslauga, pranešimas man taip matavimus:

1. Pilna Krūtinė:_____cm/inches

2. Visą Juosmens:____cm/inches

3. Visą Klubai:_____cm/inches

4. Pečių(Tuščiaviduris) Grindų(Apačia):____cm/inches

5. Basomis Aukštis nuo Galvos iki Kojų:____cm/inches

6. Kulnai:____cm/inches

7. Data jums reikia suknelė:____

Pagal užsakymą pagaminti suknelė nėra priimtinas grąžinimo ir keitimo

Jokių papildomų išlaidų už užsakymą matavimai, arti standartiniai dydžiai.

Bet Pasirinktinį užsakymus ir labai didelių dydžių, gali būti minimalus mokestis $10-$15, pridėjus visas papildomas sąnaudas, darbo ar medžiagų arba pristatymas.

Klientų Atsiliepimai Nuotraukas

GRĄŽINIMO POLITIKA

!!!Mes atsisakys grąžinti pinigus, jei u nepadeda patvirtinimo muitinės.Taigi, prašome perskaityti atidžiai politikos PATVIRTINIMO žemiau.Ačiū.

!!!Už individualų dydį, mes dont priimti grąžinti pinigus.

1.Jūs turite 5 dienas nuspręsti, jei prekės yra dešinėje jums po to, kai gavo juos.

2.Galite grįžti arba mainų bet unworn,unwashed,nepakeistas,nepažeistos elementus originalioje pakuotėje, įskaitant savo įsakymu Nr.

3.Grįžti laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo.

4.Siekiant slove savo problemą kuo greičiau,susisiekite su mumis pirmą, ir pasakykite mums savo sugrįžimo sezoną.

5.Po to, kai mes gavome savo grįžta sklypas info ir sekimo Nėra.mes grąžinsime jūsų pinigus į savo sąskaitą per 3-10 darbo dienų.

6.Mes labai atsiprašome, jei gavote prekę, kuri yra ne tai, ką iš tikrųjų galite užsisakyti ar ne tas pats, kaip nuotraukose arba aprašymo-sako tinklalapiuose.

Apie Spalvų ir kokybės

Kadangi kompiuterių ekranai turi chromatinę aberaciją, ypač tarp CRT ekranas ir LCD ekranas, spalvos skirtumas negali būti vengiama, todėl mes negalime garantuoti, kad spalva mūsų produktai bus lygiai tas pats, kaip nuotraukas matėte, prašome suprasti.Jei esate labai labai griežtos spalvos, prašome susisiekti su mumis pirma, prieš jums užsakymą.Ačiū.

Iš esmės visos stiliaus nuotraukos iš Interneto.Mes negalime garantuoti, kad jie gali būti 100% tos pačios(išskyrus elementus su mėginio nuotraukų, tačiau mes stengiamės pagerinti panašumo.Taip pat ir kaina yra tiesiogiai proporcinga kokybei todėl mes tikimės, kad jums gali būti patenkintas kokybę pagal kainą.

Pristatymas metodas

Atsiliepimai

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai