5D "PASIDARYK pats" Diamond Tapybos Thor Loki Visą Raundą Gręžimo Diamond Siuvinėjimo Nuotrauką Strazdų Mozaikos kryželiu Namų Dekoro Dovana

5D "PASIDARYK pats" Diamond Tapybos Thor Loki Visą Raundą Gręžimo Diamond Siuvinėjimo Nuotrauką Strazdų Mozaikos kryželiu Namų Dekoro Dovana

p14090

Nauja

Yra sandėlyje

€4.29 €2.49
Vnt.

Žymos: stebuklas loki ženkliukai, loki stebuklas, loki, deadpool "lego", loki laufeyson, diamond dažai, loky duomenys, lego robotas, vyrų žiedas loki, diamand tapybos loki.

Tipas:PASIDARYK pats " Deimantinio Gręžimo, Dažymo Plotas:100% kvadratiniu/apvalus deimantas siuvinėjimas

Mūsų Privalumas:30% extra deimantai,geriau įrankiai,valcavimo drobės su burbulas putos, greitas pristatymas, klientų aptarnavimas 24 valandos

OEM Kad:Mes priimame OEM jokių nuotraukų ir dydžių,gali padaryti savo logotipą ant drobės ir pakavimo dėžutė.Sveiki Droppshipping

Mūsų privalumai:Kiekvienas darbas turi daugiau spalvų atitikimo diamond tapyba,geriau išsami informacija ir poveikis

Naudojimas:pagrindinis puslapis/hotel/biuro apdailos & dovanų Spalva

Spalvų Kiekis: 20-50 Spalvų

Diamond tipas: 2.5 mm Aikštėje Diamond,2,8 mm Apvalus DiamondMaterial: Square/Apvalus Dervos Diamond

Nuotraukos dydis: kokio dydžio gali būti pritaikyti

Apie Rėmelis: be Rėmelio, atlikę būtinas sukibimo su vietos pirkti Rėmelį

Drobė Pakuotė: Roll up , Išvengti Raukšles

Paketą Sudaro: Pilna gręžimo diamond , marginti audiniai, įrankiai

Kaip pasirinkti dydį ir pasirinktinius nuotraukų:

1.Forma,dydis,modelis suteikia tinkinti.Pasirinkti didelės ir aukštos kokybės foto, ne neryškus ir pixellated.

2.Didesnis veido raciono foto, veido poveikis yra aiškus.

3.Kuo didesnis dydis,tuo geresnis efektas.

Aikštėje akmenys - iš spalvoto akrilo, taip pat puikiai pilamas į šviesą.Aikštėje strasses užpildyti labai gerai visiems laisvos vietos.Po baigimo, jei jūs išlygintas eiles, nuo nuotraukos bus puikus .

Raundas perlus - nuo spalvoto akrilo, suteikia žvilgesio 3D efektai.Linijos nereikia būti suderintos per dėjimo procesą.Pasibaigus, nebus jokių pažeidimų.Išdėstymas greičiau, nes yra spalvotieji pieštukai komplektas.

1. Žr. palyginimo lentelę ant drobės nustatyti kiekvieno deimanto numerį ir atitinkamą spausdinti numeris ant drobės. 2. Įdėkite raundo pabaigoje dotting pen į dotting cemento (stumti sunku išlaikyti cemento vietoje). 3. Naudoti raundo pabaigoje pen klijuoti deimantų ir šiek tiek paspauskite žemyn, kad būtų pašalinti bet kokią papildomą cemento. 4. Pertraukti dalinio kino ir vieta deimantas ant drobės pagal atitinkamą numerį. 5. Jei klijuoti deimantų, kad negerai plotas, dažymas, pašalinti diamond su pincetu.

6. Po apdailos, šiek tiek paspauskite žemyn deimantai su ranka ar knyga, siekiant užtikrinti, kad deimantai yra tvirtai pritvirtinti.

Po oro paštas: 10-60 dienų Sekimo svetainė: vietos post office svetainėje ePacket: 7-25 dienomis Sekimo svetainė: vietos post office svetainėje EMS express: nuo 5 iki 20 dienų Sekimo svetainė: vietos post office svetainėje DHL express: 4-8 dienomis Sekimo svetainė: dhl.com " FedEx express: 4-8 dienomis Sekimo svetainė: fedex.com *Aukščiau pristatymo greitis tik nuoroda, darbymetis, blogas oras, gali sukelti vėlavimą. *Po oro paštu Rytų Europos šalių, Pietų Amerikos šalyse gali užtrukti ilgiau nei 60 dienų.

Express paprastai turi muitinės mokesčių klausimą, tokiu atveju, prašome bendradarbiauti muitų mokėti mokesčių

Grąžinimo Politika

Mes suteikiame 100% Garantija, kad visi produktai, mes parduodame.Jei pastebėsite kokių nors problemų, apie mūsų produktus, Prašome susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo savo prekes.Mes organizuoti naujas laivybos nemokamai jums arba grąžinti mokėjimo jums.

Atsiliepimai

Mes nuoširdžiai tikimės, kad jums gali suteikti mums gerų atsiliepimų.Jokių problemų, jūs galite susisiekti su mumis, mes spręsti problemas, kol būsite patenkinti.Mėgaukitės perkant prekes iš savo parduotuvę, tikimės, kad galime bendradarbiauti viena su kita, mano mielas drauge!

AČIŪ!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai