Natūralus Grynas Jade / Žadeitas Apyrankę 8mmW Apvalūs Karoliukai su Pixiu Žavesio Nuorodą Apyrankė-Geriausia Dovana

Natūralus Grynas Jade / Žadeitas Apyrankę 8mmW Apvalūs Karoliukai su Pixiu Žavesio Nuorodą Apyrankė-Geriausia Dovana

p14156

Nauja

Yra sandėlyje

€42.02 €12.61
Vnt.

Žymos: nephrit jade apyrankė, levandų jade apyrankė, dragin jade apyrankė, ji jade apyrankė, jade apyrankę pabaigos, barelį jade apyrankė, grren jade apyrankė, hamsa jade apyrankė, jade roko apyrankė, didelis jade apyrankė.

Prekės Informacija

Medžiaga: Natūralus Nefritas Granulių Dydis: 8mmW Ilgis: 17cm/6.7 colių, Elastinga Progomis: Vestuvės, Pobūviai, Vestuvės, naujieji Metai, kalėdos, Kalėdų, Padėkos ir kt.Geriausia Dovana savo meilužio.

Nuotrauka

Fizinio Fotografavimo

Šiltas greitai

Nuotrauka yra padidinti, prašome ją atidžiai patikrinti.Maža nukrypimai gali būti dėl rankinis matavimas.Norėdami gauti daugiau informacijos, prašome susisiekti su mumis, ir mes padarysime viską, kad tarnauti jums.

Kaip išmatuoti apyrankės ilgis

1) Naudoti juostelės matuoti aplink riešą.Ilgis juostos ilgis riešo. 2) Apskritimo riešo su popieriaus arba eilutę, pažymėkite sankirtos, ir tada naudokite liniuotę matuoti ilgio juostelės arba string, kad yra, ilgis riešo.

Pakavimas

Kiekvienas paketas ateina su papuošalų dėžutė, bet stiliaus papuošalų dėžutė yra atsitiktiniai.

Pristatymas

1) Pristatymo terminas yra tik apytikslis įvertinimas, kartais greitai, kartais lėtai, kai kuriose šalyse reikia ilgesnio laiko atvykti. 2) Muitinės procedūros, kartais reikalingi greitas pristatymas, ir klientas gali mokėti už muitinės mokesčiai ir muitai.

Produkto Pristatymas

PASIDARYK pats: Jei turite kitų mėgstamų juvelyrika, mes galime pritaikyti ir procesas, papuošalai pagal jūsų poreikius.Garantija: Visi daiktai, kaip aprašymas.Mes išbandyti jį prieš mes sąrašas.Visi yra kvalifikuoti.Mes džiaugiamės, kad pirkėjas bandymas po to, kai jį gauti į vietos juvelyrikos parduotuvė.Aukštos kokybės produktai, patraukli kaina, puikus klientų aptarnavimas ir patikima reputacija yra mūsų išgyvenimo principus.

Apie MUS

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai