3D Animaciją Mielas Automobilių Kaklo Pagalvė Pagalvėlės Kaklo Poilsio Paramos Pagalvėlė Kaklo Pagalvė Pagalvėlės ir Saugos Diržas Dirželis per Petį Padas

3D Animaciją Mielas Automobilių Kaklo Pagalvė Pagalvėlės Kaklo Poilsio Paramos Pagalvėlė Kaklo Pagalvė Pagalvėlės ir Saugos Diržas Dirželis per Petį Padas

p141907

Nauja

Yra sandėlyje

€14.15 €8.64
Vnt.

Žymos: automobilių pagalvėlės pagalvė, automobilių galva pagalvę, automobilių kaklo pagalvė, automobilių pagalvėlė kaklo, mėlyna automobilių žaislas, juoda fiat logotipas, automobilių pagalvė, pagalvė pagalvėlės, automobilių pagalvėlės, automobilių pagalvėlės kaklo pagalvė.

Savybės:

1. Aukštos kokybės elastinga ir minkšta atminties putų.Tai yra didelio tankio atminties putos, kurios atkovotų kamuolių lėtai ir nesideformuoja.Yra dirželiai ant nugaros, ir aukščio galvos atrama galima reguliuoti pagal savo poreikius, tinka bet kokio aukščio.

2. Šios pagalvėlės suteikia gerą paramą, kai jūs vairuojate, užpildo reikiamas sritis, viršutinė nugaros ir kaklo na, ir mažina kaklo skausmas.Po to, naudojant šį pagalvėlės, kaklo skausmas yra atleidžiamas.Jums būtų labai patogu, kai vairavimo.

3. Nugaros atrama, kai staigiai stabdant ar staigiai pagreitis, jis gali apsaugoti nugarą.Gražus dizainas, puikiai dera su sėdynė tinka 99% automobilių.

4. Automobilio sėdynės pagalvę gali išlaikyti galvą ir kaklą, atsipalaiduoti raumenys, ir išvengti kaklo nuovargį ir skausmą, kurį sukelia lenkimo ilgą laiką.

5. Trūksta galvos atramos bus sukelti jūsų kaklo skausmas, ir kai miega automobilyje, jūsų galva visada pataiko ant durų ir langų.Todėl, automobilio sėdynės pagalvę daro jūsų plauko laiko automobilio patogiau.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: 3D Animacinių filmų Gyvūnų Pagalvėlės + saugos Diržas Dirželis per Petį

Medžiaga: PP medvilnės

Pagalvėlės dydis: apie 26*25cm/10.24*9.84 į

Pečių dirželio dydis: apie 23*5cm/9.06 straipsnis*1.97 į

Pakavimo Sąrašas:

1*Automobilių Pagalvė

1*Dirželis Per Petį

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai