Moteriški Megztiniai Žiemos 2020 Mados Atsitiktinis Laisvas Megztinis Moteriška Rudens susagstomi megztiniai Vieną Krūtinėmis Sluoksniuotos Gobtuvu Kailis Plius Dydis

Moteriški Megztiniai Žiemos 2020 Mados Atsitiktinis Laisvas Megztinis Moteriška Rudens susagstomi megztiniai Vieną Krūtinėmis Sluoksniuotos Gobtuvu Kailis Plius Dydis

p143289

Nauja

Yra sandėlyje

€28.27 €10.74
Vnt.

Žymos: kailis megztinis, button cardigan, megztinis hudas, megztinis kailis, hood džemperis, megztinis moterims, megztinis žiemą, megztinis šiltas moterims, megztinis su gobtuvu, moteris, megztinis hudas moterims.

Keturiolika tūkstančių penki šimtai dvidešimt keturi

Spalvos: geltona, juoda,žalia, smėlinė

Medžiaga: Medvilnė Pakuotę Įeina: 1 Vnt

Šiuo metu esame specializuotas Azijos mados ir priedai.Jei esate individualus pirkėjas, r emember įtraukti mus į savo mėgstamiausias pardavėjas, jeigu jūs esate didmenininkas, ar ieškote verslo partnerį Kinijoje, prašome susisiekti su mumis.Specifika: (1cm=0.393 colių)

Azijos Dydis Ilgis Krūtinė

S

88cm

96cm

M

89cm

100cm

L

90cm

104cm

XL

91cm

108cm

XXL

92cm

112cm

XXXL

93cm

116cm

4XL

94cm

120cm

5XL

95cm

124cm

1:Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdus.

2: Dėmesį: prašome ignoruoti tegus dydis ateina su audiniu.Tegus dydis kartais gali būti didesnės nei mūsų aprašymas dydžio, nes tai yra Kinų.Esame 1 arba 2 dydis yra mažesnis nei Europos ir Amerikos žmonių.

3.Prašome leisti 1-3 cm klaida dėl rankinis matavimas.

Ačiū už jūsų supratimą.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip tik

galima su atsakymą.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai