Vaikai Fire Truck Bamblys 3-iojo Gimtadienio Berniukas gaisrinė mašina Viršūnes, Drabužiai Moterims, Drabužiai, Marškinėliai Vyrai Tee Marškinėliai Vyrams Žmogaus T-Shirt Firminių

Vaikai Fire Truck Bamblys 3-iojo Gimtadienio Berniukas gaisrinė mašina Viršūnes, Drabužiai Moterims, Drabužiai, Marškinėliai Vyrai Tee Marškinėliai Vyrams Žmogaus T-Shirt Firminių

p14387

Nauja

Yra sandėlyje

€22.48 €10.56
Vnt.

Žymos: man tga sunkvežimis, vyras dėklas apatiniai, boksininkas vyras, žmogus u, vyras seksualus apatiniai, manekenas apatiniai, gėjus apatiniai, calvin klein apatinius vyras, vyras rankinėje, juokingas žmogus apatiniai.

Tikimės, kad jūs galite rasti, kas jums patinka čia ~

❤ ❤ ❤

· Bendradarbiavimą t Custom modelis.Prašome susisiekti su mumis bet kuriuo metu, jei norite, ir mes suteiksime jums su nuoroda į užsakymą. · Skalbimo instrukcijos.Plauti rankomis arba skalbimo mašinų, skalbimo skysčio temperatūra turėtų būti ne didesnė kaip 45℃.

Nereikia mirkti ilgai ar baliklio,

· Mes Remti Nemokamas Pristatymas, o tai reiškia, mes ne palikti bet kokią sąskaitos faktūros ar kainą. · Dėl rusijos logistikos kontrolė , galime tik laivo, jei pirkėjas pateikia visą pavadinimą.

· Mūsų produktai yra pagaminti iš medvilnės su geros kokybės, ekologiškų ingredientų.

· Spalvos gali šiek tiek skirtis dėl skirtingų nustatymus.

· Prašome leisti dydžio nuokrypis 1-3cm dėl skirtingų matavimo metodų ir priemonių.

Visas mūsų T-shirts yra Standartinės Azijos Dydis. 1 colis = 2,54 cm ; 1 cm= 0.39 cm.

Jei naudojate JAV Dydis / Europos Dydį , atkreipkite dėmesį, kad abi dviejų dydžių, dažniausiai yra Didesnės nei Azijos Dydis.

Tai rekomenduojama, kad jūs atidžiai konvertuoti dydį pasirinkti vieną, kad yra teisinga u.

· Taip Nėra Kokybės Klausimas :

1. Linijos vadovas.(produkto pati turi nedaug antraštes, neturi įtakos kokybei)

Raukšlės, nežymūs spalvų skirtumai dėl monitoriaus spalvų sodrumas problemų. 2. Pamušalas, kampai, ir t.t.nėra akivaizdu, šiek tiek vielos galvą, šiek tiek labai mažas dėmes neturi įtakos kokybės defektų .

3. Asmeninių problemų: nepatinka, audiniai netelpa vaizduotę ir pan. 4. Prašome palyginti paveikslėlyje, prieš pateikiant užsakymą, jei turite kokių nors klausimų arba specialių pageidavimų prašome atkreipti dėmesį, ir susisiekti su mumis.

· Situacijos, kad Už fter-Pardavimo Paslauga :

1. Po dėvėti (išskyrus tyrimo dėvėti), arba plauti.

2. Produktai nėra parduodami mūsų parduotuvėje.

3. Nenormalus prekių kokybės problemos, tokios kaip skalbimo metodus atsirado įbrėžimų, spalvos, susitraukimas, žala.

4. Atsisakymas pateikti nuotrauką arba nuotrauką, jei sąmoningai mažina foto pikselių, arba blur foto.

5. Grąžinimo ir keitimo reikalavimus, kurie viršija grąžinimo ir keitimo laikotarpis (daugiau nei 7 dienas nuo gavimo dienos).

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai