Spinta Erdvės taupymo Drabužių Kabykla Jungtis Kabliai Bagažinės Miegamasis Saugojimo Spinta Organizatorius Įrankis

Spinta Erdvės taupymo Drabužių Kabykla Jungtis Kabliai Bagažinės Miegamasis Saugojimo Spinta Organizatorius Įrankis

p144987

Nauja

Yra sandėlyje

€2.67 €2.06
Vnt.

Žymos: alavo saugojimo spinta, ed060xd4, stilistas, drabužių džiovykla, nešiojamų erdvės taupymo pakaba, medžiaga stovo, savininkas mop, daugiafunkcinis kabinti drabužius, organizuoja spintos, 0g pakabos, etagere saugojimas.

Pagrindinės Savybės

➥Erdvės Taupymas:

Pakabinti du ar daugiau drabužių erdvėje vienas, Skirtos su įpjova viršuje ir kablys bazę, ji leidžia sujungti dvi ar daugiau pakabos kartu su lengvumu.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip diržas, vaikiški drabužiai pakaba kablys.Unikalus dizainas leidžia domino drabužių pakabos savo spinta arba sandėliavimo, kurie taupo erdvę, leidžia jums laikyti daugiau stora ar didelių erdvių.

➥Aukštos Kokybės:

Pagaminti iš Premium Klasės Ir Aukščiausios Kokybės ABS Plastiko, kuris Sklandžiai Kraštai, Ekologiškas, netoksiškas Ir Neturi Kvapo , Suapvalinti Kampai, Nėra Lengva Subraižyti.Drabužių Kabykla Jungtys, Gali Pastoviai Laikyti Net ir Sunkiausio Drabužių Jūsų spintoje, Iki 5kg /11lb

➥Stabili & Stiprus:

Jie yra paprasti ir stabilias jungtis, kuri yra labai paprasta naudoti ir stiprus turėti sunkiasvorių ir didelių drabužių.Šis terminas gali būti pratęstas tomis pačiomis kabyklos, ne lengvai deformuojasi, geras balansas.

➥Labai tinka priedai:

Su Šia Pakaba Kablys Rinkinys, Jūs Galite Pakabinti Kelnės, Palaidinės, Marškinėliai Ir Sijonai Kartu Ant "Pakaba grandinės", Jums Sutaupyti Daug Spinta Erdvėje.Tuo Pačiu Metu, Jis Gali Būti Naudojamas, Kabo Maža Aksesuarai, pavyzdžiui, Rankinės, Diržai, Karoliai ir kt.

➥Puiki Dovana:

Puikus kolegijų studentams/bendrabučio kambaryje spintos, mažos spintos, naujų namų, draugų, šeimos ir kaimynų.Ji yra prieinama, paprasta naudoti, ir reikia tik savo drabužių pakabos.

Naudojimo Scenarijai

Didžiosios idealiai tinka reguliariai aksomo kostiumas, Pakabos, marškinėliai, Pakabos, vaikai Pakabos, kūdikių Pakabos, tam tikrais aiškiais kristalų plastiko sijonas, Pakabos, ir pan., kad jūsų apranga gerai organizuota, pridėti papildomą lygį, saugoti savo spinta.

Specifikacija

Medžiagos

PP

Gaminio Dydis

Pakabinimo Kabliukai: 7CM X 9CM X 10CM

Pakuotės Turinys

Pakabinimo Kabliai × 6pcs/12pcs Pastaba

Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodomas vaizdas.

undefined

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai