USB-C PD2.0/3.0-DC Konverteriu, Maitinimo Modulis Masalui Greitai Įkrauti Sukelti Apklausa Apklausos Detektorius Testeris(ZY12PDN)

USB-C PD2.0/3.0-DC Konverteriu, Maitinimo Modulis Masalui Greitai Įkrauti Sukelti Apklausa Apklausos Detektorius Testeris(ZY12PDN)

p146745

Nauja

Yra sandėlyje

€7.22 €4.48
Vnt.

Žymos: chrono trigger pav., qc sukelti, galios tiekimo sukelti, chrono trigger, antistress kamuolys, aišku, antspaudų ir štampų kortele priėmimo, iboot galia, USB, antgalis leister, super converter brook.

Maksimali galia iki 100W.

PD trigeris priima aparatūros protokolo IC, kuris yra labiau suderinami nei minkštas programa.

Savybės keraminių kondensatorių filtravimo, TELEVIZORIAI anti-surge & anti-atvirkštinis ryšys.

Suvirinimo erdvinės padėtys USB ir 5.08 varžtas terminalas yra iš anksto nustatyti priėmimo Tipą-C DC pleistras laido.

Suvirinimo SROVĖS kabelis ir naudojant šilumos susitraukiančių vamzdis įkrauti jūsų nešiojamąjį kompiuterį su PD mobiliojo ryšio galią.

Produktas gali sukelti bet kokią įtampą, kad taip PD2.0 standartą, ir gali būti naudojamas apkrovos testai per USB arba kabelis.

Po to, kai buvo elektrifikuotas, ZY12PDS patenka PD režimo(numatytasis).Jei indikatorius šviečia raudona stabiliai, tai reiškia, 5V(numatytasis) ir buvo įkurtas.Galite bakstelėkite įjungimo / išjungimo mygtuką, norėdami perjungti išėjimo įtampa.

Indikatorius mirga raudonas, pagal šių situacijų: adapteris nepalaiko PD režimas, ryšio trukmė arba ne atsakyti į užklausą.

Techniniai duomenys:

Įtampa: 3-20V

Srovė: 0-5A

Spalva:Mėlyna

Medžiaga:elektroninių Medžiagų

Dydis:5*3*1cm

Pakuotės Turinys:

1 * Modulis

Pastaba:

Produktas skirtas tik profesionalams.Nejunkite su bet kuriuo prietaisų, kurie gali ne remti aukštos įtampos po suveikimo PD.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai