"PASIDARYK pats" 3D Medinė Dėlionė Gyvūnų Vienaragis Woodcraft Asamblėjos Rinkiniai Švietimo Dėlionės Modelį, Žaislai Suaugusiems, Vaikams su 41Pcs

"PASIDARYK pats" 3D Medinė Dėlionė Gyvūnų Vienaragis Woodcraft Asamblėjos Rinkiniai Švietimo Dėlionės Modelį, Žaislai Suaugusiems, Vaikams su 41Pcs

p148479

Nauja

Yra sandėlyje

€10.08 €7.66
Vnt.

Žymos: xr žmonių atveju.

3D medinio puzzel iš mūsų yra pagamintas iš pjovimas lazeriu, medžio, skirtos iššūkis ir pateikti valandų įdomus.Jie kaupiasi žmonių protas per procesą, surinkimas.Tai geras straipsnis, veiklos, siekiant sustiprinti emocijas su šeimos narys, ar bettwen mėgėjams.Taip pat puiki dovana suaugusiųjų ar vaikų amžius 8+.Produkto informacija:

Medžiaga : aukštos kietumas medžio lenta

Dalimis įtraukta : 41pcs

Matmuo po surinktas : 24.5 cm* 22.5 cm*24.5 cm

Gamintojas Recommendeg Amžius : 8 +

Vienaragis

Pakuotė:

1 vnt 3D mediniai puzzel Vienaragis ( mažų dalių,o ne galutinio produkto)

1 * surinkimo instrukcija

Pastabos:

1. Smulkių Detalių, netinka vaikams iki 3 metų .Vaikai 4~7 metų turi lydėti suaugusieji.

2. Šis punktas ateina su instrukcija, jūs galite sekti ją, kai ji surinkti.Kiekvienos dėlionės gabalas yra sunumeruoti, siekiant padėti jums surinkti.

3. Tai geriau paruošti viena pora mažų žirklės ir vienas butelis baltos spalvos klijai, prieš pradėdami montuoti, jie bus naudinga tuo atveju, kai dalis yra per maža arba per laisvi.

4. Įsitikinti, kas gabalai gali būti aiškiai nustatytas, NĖRA iššokti visus gabaliukus iš karto, prašau, tik nuimti tuos gabalus, jums reikia kiekvieno etapo metu asamblėja.

5. Pls patikrinti, pristatymo laiku ir gabenimo išlaidų, susijusių prieš jums pasirinkti pristatymo būdą.Jei esate ne skubėti, Paskolai.lt Standartinis Pristatymas yra siūloma.

Jei yra kas nors, kad mes galime padėti,pls nedvejodami kreipkitės į mus.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai