10VNT DC 5 V-36V 15A(Maks. 30A) MOSFET MOS FET Sukelti Perjungti Vairuotojo Modulio 0-20KHz PWM Reguliatoriaus Valdymo Skydas CNIM Karšto

10VNT DC 5 V-36V 15A(Maks. 30A) MOSFET MOS FET Sukelti Perjungti Vairuotojo Modulio 0-20KHz PWM Reguliatoriaus Valdymo Skydas CNIM Karšto

p148602

Nauja

Yra sandėlyje

€7.99 €5.75
Vnt.

Žymos: bldc mosfet driver, 4 kanalų mosfet, mosfet, didelis motorinis vairuotojas, 4 žingsnis variklis vairuotojas, ac servo, dc variklis pavaros modulis, dm542, akt modulis, brushless vairuotojas.

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

10VNT DC 5 V-36V 15A(Maks. 30A) MOSFET MOS FET Sukelti Perjungti Vairuotojo Modulio 0-20KHz PWM Reguliatoriaus Valdymo Skydas CNIM Karšto

Didelės galios MOS lauko poveikis vamzdis sukelti perjungti vairuotojo modulis PWM reglamentuojantys elektroninių jungiklio skydelis.

Priima importuoti didelės galios dual-mos tranzistorius lygiagrečiai aktyvi produkcija, mažesnis pasipriešinimas, didesnė srovė ir stipri galia.

Puikus paramą PWM signalą: dėl PWM valdiklis gali naudotis PWM signalą, kuris gali puikiai palaikė dažnis 0-20khz.

Tai variklio valdymo modulis gali toleruoti platus įėjimo Įtampos (DC 5-36v), jis gali būti taikomi įvairiose didelės galios įrengimai.

Programos: variklis,lempos lemputė,LED lempos, juostelės, mini vandens siurblys ir kt.

Darbinė Įtampa:DC 5 V-36V

Sukelti Signalo Šaltinis: digital high/low lygio (DC 3.3-20V),galite susisiekti su MCU IO uosto, PLC " sąsaja, DC maitinimo ir kt.; galite prisijungti su PWM signalu; paramos signalo dažnio 0--20KHz.

Išėjimo Galia: DC 5 v-36v, kambario temperatūros nuolatinį einamosios 15A, galia 400W!Papildomas aušinimo sąlygas, maksimali srovė gali būti iki 30A.

Darbinė Temperatūra: -40~85 Laipsnių Celsijaus

Spalva: mėlyna

Medžiaga: PCB

Dydis: 3.4 x 1,7 x1.2cm

Pakuotės Turinys:

10 * MOS FET Sukelti Perjungti Pavaros Modulis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Paskolai.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Paskolai.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai