10/50/100vnt Vienkartiniai Pagalbos Medvilnės Stick Jodo Tamponu Namo Lauko Pirmosios Pagalbos Rinkinys, Dvivietis Vadovas Medicinos Valymo Reikmenys

10/50/100vnt Vienkartiniai Pagalbos Medvilnės Stick Jodo Tamponu Namo Lauko Pirmosios Pagalbos Rinkinys, Dvivietis Vadovas Medicinos Valymo Reikmenys

p148672

Nauja

Yra sandėlyje

€1.67 €1.33
Vnt.

Žymos: lauko tualetas, medicinos istrument, medicinos turniketas, aqara užuolaidų, didelis pagalbos antklodė, žygis stick, pagalbos grupė, rinkinys medicinos krepšys, medikas gipso, pagalbos pirmasis rinkinys.

Funkcija & prašymas

Šis produktas medvilnės minkštas galvos, kiekviena medvilnės yra įrengta povidone jodo tirpalo.Lengva nešiotis, kiekybiniai greitas, saugus ir veiksmingas.

Aukštos kokybės medžiaga

Pagamintas iš aukštos kokybės medvilnės ir jodo medžiagos, vienkartiniai jodo medvilnės stick yra netoksiška, saugus ir ekologiškas, patogus ir higieniškas.

Didelio naudingumo sterilizacija

Poli-matmenų vario, jodo 5 proc., t. efektyvus jodo kiekis 45%-55%.Greitai valyti žaizdas, sterilizuoti, išvengti žaizdų infekcijos, ir sumažėtų skausmas ir niežulys žaizdas.

Kiekvienos atskiros pakuotės

Kiekvieną tamponą yra supakuotas atskirai, medicinos lygio sterilūs medvilniniai galvos, tinka bamba, odos ir gleivinių ir kitose vietose.

Lengva naudoti

Disponuojamos jodo medvilnės stick yra built-in jodo medvilnės juosta, tiesiog pašalinti spalvos žiedas ir skysčio gaus kitos pusės, medvilnė.

Jums gal patinka

Mūsų pirmosios pagalbos įranga bus jums paruošti visus galimus pagalbos namuose, biure ar kelyje.Esminis pirmosios pagalbos įranga idealiai tinka gydyti skausmą ir patinimą, taip pat įpjovimų, įbrėžimų, ir nudegimus.

Platus naudoti

Disponuojamos jodo medvilnės klijuoti tinka vežti į maišą, kai einate į alpinizmas, žygiai ir lauko veikla, suaugusiųjų ir vaikų odai.

Atimti mūsų produktus, palikti penkių žvaigždučių pagirti

Mes įsipareigojame jums pasiūlyti geriausias produktų ir paslaugų.Jūs turite visas pasaulis rinktis, dėkoju už pasirinkę mus!Atminkite, kad palikti savo teigiamą atsiliepimą.

Naujas atvykimas

Naujas atvykimo, Parduotuvė, visi produktai yra originali, prašome būti tikri, kad pirkti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai