3 1. Mini Kampe Žoliapjovės Kampas Patvarus, Apvalesnės Punch 4/7/10 mm Apvalus Kampe Trimmer "PASIDARYK pats" Knyga Cutter Kortelės Scrapbooking Punch

3 1. Mini Kampe Žoliapjovės Kampas Patvarus, Apvalesnės Punch 4/7/10 mm Apvalus Kampe Trimmer "PASIDARYK pats" Knyga Cutter Kortelės Scrapbooking Punch

p149225

Nauja

Yra sandėlyje

€8.28 €5.54
Vnt.

Žymos: kampinis smūgis, kampe cutter, kampe popieriaus, medaus popieriaus, photoalbum, popieriaus užrašų knygelė, prekių kortelės albumas, kampe dekoras, albumo nuotrauka, dėžės scrapbooking.

Kulka Taškų:

1、3-in-1 Kampe Apvalesnės Punch: Sukurti puikiai baigtas popieriaus amatai ar iškarpų albumai su 3-way corner cutter.Sukurta punch trijų skirtingų kampų, šis kampinis smūgis yra puiki priemonė suteikti šiek tiek papildomų gyvybingumą į jūsų kūrinius.

2、Gabalai 4mm 7mm 10mm Kampe: Šis kompaktiškas kampe apvalesnės cutter 4mm 7mm 10mm kampo spindulys, kurie yra puiki knyga projektus.Kampe apvalesnės mažas ir tvirtas dizainas puikiai į savo rankas ir leidžia lengvai laikymo.Kampe cutter suteiks jums 4mm 7mm 10mm dydžio, užapvalintais kampais.

3、Patvarus ir Tvirtas: patvarus ir tvirtas plastikinis korpusas yra gerai tvarkomi, kuri yra be šerpetų ir sklandžiai max komforto ir ilgametis naudoti.Nerūdijančio plieno pjovimo peilis yra aštrus užtikrinti, tikslumo pjovimo tvarkingas ir švarus išvaizdą.

4、Plačiai Programą: Ji yra paprasta naudoti ir pateiks trapumą, nepriekaištinga cut-out nuo kortelės, užrašų knygelė popieriaus, velenas ir daugiau.Tinka popieriaus pjaustymas, nuotraukos, scrapbooking, vizitines korteles ir dovanų kortelę.Mažas kampe apvalesnės punch yra kostiumas, skirtas naudoti biure, mokykloje, namuose ir foto studija.

5、Lengvai Valdyti ir Tiesiog Naudojimas: Pasirinkite jūsų norimą medžiagą ir įdėkite jį į lizdą.Tiesiog stumti į kampą savo knygos viduje, kol jos tinkamai pateikti prieš vadovus ir paspauskite rankeną žemyn.Kampe yra dabar, tiksliai ir smarkiai suapvalinti.

Pakavimo Sąrašas:

1 x 3 in 1 Kampe Apvalesnės Punch

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai