Originalios Philips OneBlade Pro QP6505 Elektrinį skustuvą, Skutimosi Barzda Žoliapjovės Įkrovimo Drėgno ir Sauso Barzdos Skustuvas Vyrams

Originalios Philips OneBlade Pro QP6505 Elektrinį skustuvą, Skutimosi Barzda Žoliapjovės Įkrovimo Drėgno ir Sauso Barzdos Skustuvas Vyrams

p149884

Nauja

Yra sandėlyje

€82.67
Vnt.

Žymos: laidai "philips" skustuvas, "panasonic" skustuvas, electric head shaver, elektros weeder, plaukų skustuvas, barzda už, skustuvas, skutimosi, durų skustuvai, metalo skustuvas, atveju skustuvas.

OneBlade Pro QP6505/20

Apdaila, apdailos ir skustis barzda, bet ilgis Cut sukurta saugi barzda skustis Apdaila, apdailos, skustis Visiems barzda ilgis Tikslumo šukos su 9 ilgio nustatymai Įkrovimo, drėgnas ir sausas naudojimas

Unikalus OneBlade technologija

Philips oneblade s proveržio naujos technologijos yra skirtos barzdos stilius.Su OneBlade, galite apdaila, forma ir skustis bet barzdos ilgį.Dviguba apsaugos sistema, sudaryta iš apvalaus patarimas tepimo dangos, užtikrina lengvai ir patogiai nusiskusti.Skutimosi technologija funkcijų, greitai veikiantys karpymo ( 200 kartų per sekundę); todėl jums bus gauti veiksmingų rezultatų net su ilgesniais plaukais.

Pataisos

Trim savo barzda dar ilgis su įtraukti aukščio tikslumo šukos.Pasirinkite iš 12 užraktas ilgis parametrai ir gauti, bet atrodo jūs norite, iš barzda sunkiųjų apipjaustymas ir ilgiau barzdos stilių pabaigoje dieną.

Pav.

Tiksliai stiliaus yra labai lengva dėka dvipusis peilis.Kad geriau atrodo, galite skustis iš abiejų pusių ir matyti kiekvieną barzdos skutimąsi.Jūsų naujas stilius yra paruoštas per kelias sekundes!

Skutimosi

OneBlade suteikia daugiau komforto skutimosi patirtį skutimosi iš tolo nei įprasti skustuvai.Lengvai skustis bet barzda ilgis dėka mūsų ignoruojantis technologija.

Laikomasi veido bruožai

OneBlade prisitaiko prie jūsų veido kontūrus, tai leidžia kirpti ir skustis kiekviena dalis savo veidą, efektyviai ir patogiai.

Kurti formos briaunų ir aštrių linijų dvipusis peilis

OneBlade prisitaiko prie veido bruožų, kurie leidžia efektyviai ir patogiai nusiskusti visų sričių savo veidą.Naudoti dvipusis peilis perkelti ašmenimis bet kuria kryptimi ir formos kraštus ir sukurti aštrių linijų.

Patvarus OneBlade

Peiliai yra skirti ilgalaikę veiklą.Kad gautumėte optimalius rezultatus, jums turėtų pakeisti kiekviena ašmenys kas 4 mėnesius *.Keitimas peilis yra paprastas ir lengvas.

Šlapias ir sausas

Vandeniui OneBlade yra lengva valyti: nuplaukite po tekančiu vandeniu.Galite skustis taip, kaip norite, su putėsiais arba putos.

60 min Li-Ion baterija

Įkraunama Li-Ion baterija teikia 60 minučių nepertraukiamo formavimo veiklą po 1 val. įkrovimo.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai