5 Neskausmingas Plaukų Šalinimo Kempinės, Minkštas Plaukų Šalinimo Kempinės, Veiksmingą Kūno, Kojų Ir Rankų Plaukų Šalinimas Pagalvėlės Su Skutimosi Lentos

5 Neskausmingas Plaukų Šalinimo Kempinės, Minkštas Plaukų Šalinimo Kempinės, Veiksmingą Kūno, Kojų Ir Rankų Plaukų Šalinimas Pagalvėlės Su Skutimosi Lentos

p150001

Nauja

Yra sandėlyje

€2.63 €1.87
Vnt.

Žymos: neskausmingas vaškas, epil, teptuku skustis, depil, plaukai, epil vaškas, razor kempinė, plaukų remov, kremas plaukų, Kremas.

Aprašymas

Plaukų šalinimo kempinės dvipusės dizainas turi skirtingas funkcijas.Iš vienos pusės gali pašalinti perteklinį plaukų, net matinis arba iš švelniavilnių plaukų, ir iš kitos pusės gali sklandžiai odą ir pašalinti senėjimo ir bendras keratino.Veido plaukų šalinimo priemonę, galite lengvai pašalinti vertus, plaukų, kojų, plaukų ir atgal, kūno plaukai,Plaukų valdyba.

Savybės

Plaukų šalinimo kempinė

-Spalva: Rožinė + mėlyna.

-Medžiaga: Sponge.

-Pakuotės dydis: 14.8x13.8x5.3 cm/5.83x5.43x2.09 colių.

-Svoris: Apie 27g. -Pakavimo sąrašas:

5 * Apvalus plaukų šalinimo kempine.

1 * Skutimosi valdyba.

Instrukcijos:

1.Prieš taikant šį produktą, įsitikinkite, kad jį naudoti pagal sausos odos ir produkto.

2. Prašome dont naudoti ji vonioje arba pirtyje.

3. Prašome naudoti mėlynos spalvos paviršius atkreipti maži apskritimai ant storos plaukai, jūsų rankas ar kojas, ir plaukai palaipsniui bus nukristi. (Prašome dont prilipti prie odos arba patrinti tiesiai arba sukti į didelį ratą, kuris turės įtakos plaukų šalinimo greitis. ).

4. Prašome reguliuoti kampas sukimosi jėga, tinkamai naudojant,, kuri gali lengvai pašalinti plaukų.

5. Prašome naudoti geltoną veidą tepti naujai depilated dalis, taip, yra tas pats, kaip blue depiliacijos, veido, oda bus apšviesta ir jis bus baigtas, ir tada įdėti į losjonas, kremas padės nuraminti odą ir touch bus geriau.

Pastaba:

Rankinis matavimas, prašome leisti šiek tiek klaidų dydį.

Spalvos gali būti nežymus skirtumas dėl skirtingų ekranų.

Pakavimo sąrašas

5 * Apvalus plaukų šalinimo kempinė

1 * Plaukų valdyba

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai