Medienos Tailando Massager Kūno Tajų Pėdų Refleksologija Massager Volelio Terapija Rudos Medinės Vietnamas Aromatingas Masažo Priemonės

Medienos Tailando Massager Kūno Tajų Pėdų Refleksologija Massager Volelio Terapija Rudos Medinės Vietnamas Aromatingas Masažo Priemonės

p150486

Nauja

Yra sandėlyje

€3.08 €2.15
Vnt.

Žymos: mediniai tailando masažo įrankis, masažo įrankis medienos, ao dai vietnamas, medienos masažo terapijos priemones, madero terapija, medinis pėdų masažas stick, vietnamo karo, massag, mediniai terapijos massager įrankis, žalias medinis pėdų masažas roller.

Tai Vietnamas Kvapnios medienos tailando massager yra geras masažas priemonė galvos, pečių, veido ir kitų kūno dalių.Sklandžiai tekstūros neturi jokio subraižymo ar niežulys, kai jis paliečia savo odos.Šis nešiojamas massager platina natūraliai aliejai tolygiai, kuris gamina net, blizgantis ir patrauklios išvaizdos.

Savybės:

1. Pagamintas iš aukštos kokybės Vietnamas Kvapnios medienos , jis yra saugus, aplinkos ir nekenksmingas.

2. Idealiai tinka galvos arba pėdų masažas, mažėja pilvuko dydžio, liekninamasis kūno ir kitoms reikmėms.

3. Šis akupunktūros terapija gali reguliuoti mikro-apytaką pagerinti motorinių funkcijų-kūno ir pašalinti riebalų perteklių fazės.

4. Mažinant vietos šilumos ar nervinę įtampą, atpalaiduoja raumenis ir stimuliuoja kraujotaką, padėti palengvinti skausmą ir nuovargį lėmė kraujo srauto veiksnys.

5. Atsipalaiduoti bursitas, radikulito, galvos skausmas, artritas, priešmenstruacinis sindromas ir kiti panašūs simptomai.

6. Tinkamas būti naudojamas ant rankų ir kitų kūno dalių tiesiogiai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:Kvapnios medienos

Spalva: Kaip Nuotraukose

dydis:kaip parodyta paveikslėlyje

Tipas: Masažas & Poilsiui

Komplektą Sudaro:

1 x Tailando Massager

Pastabos:

1. Nedėkite per šlapia ar per sausa aplinka, kaip ir prie ugnies, vandens, oro kondicionierius, ventiliacijos, radiatoriai, tiesioginių saulės spindulių ir kt.

2. Prašome antspaudas šis punktas į plastikinius maišelius 3-4 dienas išvengti įtrūkimų, atsirandančių didžiosios temperatūros ar drėgmės pokytis šaltose šalyse.

3. Prašome atkreipti dėmesį, kad natūralus medienos, gali atsirasti nedidelis trūkumas ar kreko, bet nedidelis trūkumas ar įtrūkimai gali išnykti palaipsniui savarankiškai remonto funkciją, medienos produktai, ir būkite atsargūs, jei jums dar tai, kad.

4. Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

5. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.Prašome atkreipti realus, kaip standartas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai