30 X 20 X 20cm Medinės Lauko Nešiojamas Sulankstomas Iškylų Iškylų staliukas su Stiklu Stovo vyninės Lentelė Kelionės Sulankstomas Vaisių Stalo

30 X 20 X 20cm Medinės Lauko Nešiojamas Sulankstomas Iškylų Iškylų staliukas su Stiklu Stovo vyninės Lentelė Kelionės Sulankstomas Vaisių Stalo

p150604

Nauja

Yra sandėlyje

€5.04 €3.02
Vnt.

Žymos: iškylą lentelėje medienos, lanksti plastikinė lazdelė, sudedamas stalo grilis, lauko baldai, įranga, medinio suolo, sodas, piscifun ritės, peilis kepsnys, sodo bell japonija, baldai, pagaminti kinijoje, dvigulė sofa.

Aprašymas:

1. Nešiojamų Stalo: Tai Iškylą Lentelėje Yra Kompaktiškas, Lengvas Ir Lengvai Atlikti.Tai Gali Būti Pakuojami Į Beveik Bet Kokį Maišelį Ir Gali Būti Surinkti Per Kelias Sekundes.Atsisveikinti Sunku Vyną Ir Purvinas Maisto.Pareikšti Savo Iškylą Stalo, Paplūdimyje, Parke Ar Net Muzikos Festivalis.

2. Sulankstomas Dizainas: Medinis Stalas Gali Būti Sulankstyti Ir Užrakinta Dviejų Pozicijų.Ji medine Rankena, Kuri Yra neslidus Ir Patogu Laikyti.Langai Su Stiklo Strypas Yra Stumiama Į Žemę Be Vargo.Darbas Ant Žolės, Purvo Ir Smėlio.

3. Tvirtas Ir Patvarus: Mūsų Nešiojamų Stalo Vyno Yra Pagaminta Iš Bambuko.Aukštos kokybės Bambuko, Natūralų Ir Tvarų Išteklių, Todėl Jos Maistas Saugus.Išlaikyti Pusiausvyrą Ant Daugumos Paviršių.Idealiai Tinka Iškyloms, Kempingas, Plaukimo Baseinai, Valčių, Paplūdimiai.

4. Priežiūra: Valyti Su Drėgnu Skudurėliu.Sausas Ir Laikyti Patalpose.Ir Suaugusiems, Ir Vaikams Yra Labai Patogi Ir Paprasta Priežiūra Metodai.

5. Dėvėti Proga: Labai Tinka Laikyti Lauke, Vyno Festivalių, Šeimos Pikniki, Kempingas, Paplūdimys Arba Praleisti Vakarą Ramioje, Terasa.Gali Būti Saugomi Kamieno, Kai Einate

Specifikacija:

Medžiaga: Aukštos Kokybės Medienos

Dydis: Išsiskleidė 30 X 20 X 20cm, Sulankstyti 40 X20cm

Spalva: Mediena Spalva

Pakuotė:

1x Lankstymo Vyno Lentelė

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai