Vestuvių rekvizitai, vestuvių arch , geležies žiedas arch, fono, rėmelio, gėlių rėmo, balionas arch, vestuvių, gimtadienio apdaila

Vestuvių rekvizitai, vestuvių arch , geležies žiedas arch, fono, rėmelio, gėlių rėmo, balionas arch, vestuvių, gimtadienio apdaila

p15065

Nauja

Yra sandėlyje

€102.69 €73.94
Vnt.

Žymos: medienos arch žiemą, hotsale vestuvių fone, latekso balionas, arch vestuvių, fleurs, balionas hoopas, pritaikytas vestuvių rekvizitai, yantra vestuvių žiedas, geležies kaustytomis geležies, gėlės brides.

Dėmesio, dėmesio, dėmesio

Kaina neįeina jokių muitų, kad gali būti kaltinamas savo šalies muitinės

Vestuvių Arch fono, rėmelio

Medžiaga: Metalas, Geležies

Spalva: Balta/ Aukso

Techniniai duomenys:

1,5 M (4.92 koja)

2 m (6.56 koja)

2.4 M (7.87 koja)

Scena: Vestuvių užkulisius išdėstymas etapas fono išdėstymas viešbutis išdėstymas

Pakuotės turinys:

1 vestuvinė arka

Viena arka vestuvių, gėlių demonstravimo paveikslėliai nėra įtraukti.

Dėmesio

1: spalvos gali šiek tiek skirtis.Dėl kompiuterio konfigūracijos ekranas, matavimo būdas yra skirtingas, todėl dydžio nuokrypis nuo 1 iki 3 cm.Mes garantuojame, kad stilius yra toks pat, kaip parodyta paveikslėlyje.

2: Kadangi projektas yra per didelis, mes bus padalinti jį, galite lengvai prisijungti, ačiū.

3: gali būti šiek tiek deformacijos transportavimo metu.Kalibravimo ir sąsaja gali būti nevisiškai įdėta, bet tai neturės įtakos vartojimui.Būkite atsargūs, kai diegiate.

4: Dažai bus nukristi transportavimo metu.Jūs galite padengti jį su gėlėmis.

5: kaina visi produktai nėra įtraukti papildomus muitus ir mokesčius, taip pat nuotolinio adresą, pristatymo mokesčiai.Tai yra už mūsų kontrolės.Prašome įsitikinkite, kad prieš prekybos su jav.

6: Jei turite kokių nors klausimų, prašome pranešti mums, mes suteiksime jums geriausias paslaugas, o mes jums išspręsti šią problemą kaip įmanoma greičiau.Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai