Aukšto Slėgio Oro Siurblys Rankinis Purkštuvas Reguliuojamas Gėrimo Butelis Purškimo Galvutė Antgalis Sodo Laistymo Priemonė

Aukšto Slėgio Oro Siurblys Rankinis Purkštuvas Reguliuojamas Gėrimo Butelis Purškimo Galvutė Antgalis Sodo Laistymo Priemonė

p151562

Nauja

Yra sandėlyje

€2.52 €1.39
Vnt.

Žymos: karšto oro antgaliu rinkinys, betmenas gėrimo butelis, bottl vandens, kneeler, nozzl, vandens purkštuvas, ranka purkštuvas, moliūgas vandens, gardenia augalų, dekoro sodas.

Pakavimo Sąrašas

Laistymo įrenginys*1

Specifikacija

Medžiaga: PP+varis+geležies Svoris: 85g Dydis: 29*5.5*1.5 cm/11.4*2.2*0.6 colių

Savybės

*1. Buteliuko antgalis yra labai tinka sodo laistymo, ar ketindami jį valyti, jis gali būti vandens, miglos ar vandens srautą. *2. Galite sukti antgalį į greitai sureguliuoti vandens srautą, kad būtų patenkinti jūsų poreikiai skirtingi. *3. Tinka įprasto dydžio plastikinių gėrimų butelių, lengva prijungti ir naudoti. *4. Daugiausia pagaminti iš plastiko, stipri struktūra ir ilgą tarnavimo laiką. *5. Paprasta naudoti, lengva laikyti, kompaktiškas ir nešiojamas.

Pastabos

1. Visos nuotraukos buvo profesionaliai spalva-sukalibruotas, tačiau dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų ir daiktų, kuriuos matote.Prašome suprasti. 2. Duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimų, bet tai netrukdo naudojimui.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai