Daugiafunkcis Aukštos Kokybės Nauji Aukštos Greitai Dizaino Daržovių, Vaisių Twist Smulkintuvas Rankinė Mėsmalė Chopper Česnakai Cutter

Daugiafunkcis Aukštos Kokybės Nauji Aukštos Greitai Dizaino Daržovių, Vaisių Twist Smulkintuvas Rankinė Mėsmalė Chopper Česnakai Cutter

p15227

Nauja

Yra sandėlyje

€3.18 €1.72
Vnt.

Žymos: česnakas, rankiniai įrankiai, chopper česnako, rankinis smulkintuvas, demo nicer dicer, sulčiaspaudė paspauskite, trintuvė nerūdijančio plieno, daugiafunkcis įrankis, česnakų smulkintuvas, didelis daugiafunkcinis.

62882 Virtuvės Įrankiai Ir Įtaisai Aprašymas:

Įrengta nailono virvelę daro tai lengva padaryti smulkintus česnakus, ir nailono virvelę yra patvarus ir ilgalaikis, nėra elektros.

Šio tipo rankinės česnakai paspauskite galėtų spręsti, pipirų, česnako, imbiero ir kitų maisto produktų, ir 170ml talpa yra pakankamai patenkinti jūsų kasdienių poreikių.

Į slicer į mėsmalę yra pagaminti iš nerūdijančio plieno, kurį gali pjaustyti prieskonių, pipirų, česnako, imbiero ir kitų maisto produktų jums patinka, sutaupyti laiko jums ir apsaugoti jūsų rankas nuo nukentėti.

Šios rūšies imbieras chopper yra nuimamas, galima nuimti slicer, ir lauke plauti kito naudojimo, jūs galite naudoti ją be rūpesčių.

Šis česnakai paspauskite yra mažas ir kompaktiškas, patogus laikyti ir nešiotis, kuris yra geras aksesuaras iškylą, grilis, maisto ruošimui, namų ir kitų veiklos lauke.

Specifikacija:

Medžiaga: nerūdijančio, ABS.

Spalva: juoda, mėlyna, rožinė.

Dydis: 9 * 9 * 7cm.

Talpa: 170ml.

Pastaba:

Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti šiek tiek nuokrypio matavimo duomenis ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.

Pakuotė:

1x česnakai skeltuvas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai