4-hole Ledo Kamuolys Maker 4-hole Ledo laukas Galiniais Dangteliais Silikagelio Ledo Kubelių Forma BPA Free 3D Turas Ice Cube Maker Viskio Kokteilių

4-hole Ledo Kamuolys Maker 4-hole Ledo laukas Galiniais Dangteliais Silikagelio Ledo Kubelių Forma BPA Free 3D Turas Ice Cube Maker Viskio Kokteilių

p152886

Nauja

Yra sandėlyje

€6.00 €3.00
Vnt.

Žymos: kubas ice maker", didelis ledo, diamond ledo pelėsių, kamuolys ledo, ice mold sphere, ledo paketas, ledo paspauskite, ledo kamuolys pelėsių viskio, ledo plokštelėje, ledo liejimo formos.

✨ Bendra forma yra labai paprasta, apie tai, gražus, praktiškas ir patogus, paprastas naudoti.✨

Ilgalaikis Ledo Time - Puikus šaldymo gėrimų ilgą laiką.

Pelėsiai gali būti atidarytas lengvai, greitai ir be vargo , ir namų puck gali būti lengvai nuimami ir lengvai prieinama.

Pagrindinės Savybės

Saugus ir Sveikas - skaidrus korpusas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos PP ir juodos spalvos dangtelis yra pagamintas iš silikagelio.

Ilgalaikis Ledo Laiko - Puikiai tinka aušinimo savo rankų darbo pyragams, vaisių barai, ledas šaltas kavos ir pan.Išlydyti lėtai, puikiai tinka šaldymo gėrimų ilgą laiką.

Lengva Naudoti ir Valyti - Ji yra lengva pildyti, ledo nėra išsiliejimas, kai patenka į šaldytuvą.Po ledo pelėsių yra uždarytas, įpilkite vandens, uždarykite dangtį ir atvėsinti, kad puck.

Unikalus Dizainas - Unikalus išvaizdą rutulio ledai, kieto plastiko struktūra, sandarus dizainas.Tefloninė formą, puikiai tinka vaisių Popsicle, šalta arbata, limonadas ir t.t.

Džiaugtis Gyvenimu - bendra forma yra labai paprasta, apie tai, gražus, praktiškas ir patogus, paprastas naudoti.Tai geras pagalbininkas, džiaugtis gyvenimu ir pagerinti gyvenimo kokybę.Specifikacijos

Produkto Svoris

45G

Dydis

(L x W x H)

Apie 23*6.5* 5.5 cm /9.06*2.56*2.17 colių

Pakuotės Turinys

ledo ritulio pelėsių x1

Spalva

skaidrus

Medžiaga

PP+ silikagelio Pastaba

Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodoma nuotrauka.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai