AVATTO Ne Baterija Reikalingas Protingas Belaidį durų skambutį, 150M IP68 Vandeniui Sveiki Bell Namų Durų Bell " Smart Home Security

AVATTO Ne Baterija Reikalingas Protingas Belaidį durų skambutį, 150M IP68 Vandeniui Sveiki Bell Namų Durų Bell " Smart Home Security

p153860

Nauja

Yra sandėlyje

€9.27 €5.56
Vnt.

Žymos: doorbel, zmodo smart doorbell, durų varpininkas, bell durų belaidžio, 220v dimeris, mi smart switch, accolmile dviratį, vedio durų bell wireless, katės doorbell, kerui smart doorbell.

HIGHLIGHS

[ Nėra Bateriją Reikia,Savarankiškai Maitinimo Durų Bell ] - nereikia papildomos baterijos Siųstuvo,paspauskite ir kinetinę energiją paversti į elektros energiją.tada siųstuvas išleidimo signalas aktyvus durų bell imtuvas.Išsaugoti energijos norėdami pakeisti bateriją ir nekenksmingas aplinkai.

[ Stiprus Signalas ] - Daugiau kaip 150 metrų veiksmingą intervalą ir stiprus gebėjimas prasiskverbti pro sieną,galima didelis namas.

[ IP68 Vandeniui ] - Lietingą dienų gali būti naudojami ,saugus ir patvarus.

[ Vienas Siųstuvas gali Pora su Keliais Imtuvas ] - nereikia nerimauti praleisti durų bell žiedas kas svarbu lankytojas

[ 38 Rūšių Žiedas Tonų Ir 4 Lygiu Apimtis Reguliuojama ] - iš viso 38 rūšių žiedas tonų prieinama,4 lygiu apimtis reguliuojama,įskaitant ir mute.Visiškai patenkinti savo įvairių reikalavimas įvairių scena ir salė.

[ Lengva Įdiegti ] - Siųstuvo mygtuką, galima įklijuoti į duris per dvipusės juostos,arba varžtais prie sienos su dugno plokštė.Ir imtuvas bell galima prijungti bet kurią namų salonuose.

[ Pager Pažeidžiamų Grupė ] - jis gali būti naudojamas kaip pager seniems žmonėms,vaikams,nėščioms moterims,veiksmingas ir patikimas.

SPECIFIKACIJA

-- Veikimo Įtampa:100-230V

-- Energijos Sąnaudos:0.25 W

-- Wireless Dažnis:433MHz

-- Veikimo Temperatūra:-10 - +45℃

-- Melodija Tūris:≧50db/m

-- Belaidžio ryšio Atstumas:150 metrų(atviroje erdvėje)

-- Imtuvo Dydis:95*54*68mm

-- Siųstuvo Dydis:80*50*28mm

-- Siųstuvo Maitinimo Tipas:Savęs Galia

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai