2VNT/daug Karšto Atogrąžų palmių lapų Dekoratyvinių Washi Tape Knyga "PASIDARYK pats" Scrapbooking Klijų Kaukė Juosta 1,5 cm*10m/Roll Mokyklos Tiekimo

2VNT/daug Karšto Atogrąžų palmių lapų Dekoratyvinių Washi Tape Knyga "PASIDARYK pats" Scrapbooking Klijų Kaukė Juosta 1,5 cm*10m/Roll Mokyklos Tiekimo

p154336

Nauja

Yra sandėlyje

€1.67 €1.51
Vnt.

Žymos: plokštė scrapbooking štampavimo, dekoro juosta, palaidų lapų dokumentus, washi tape, spalvos kaukė, adhesive tape decorative adhesive tape, megztiniai, lipnia juosta, washi tapee derliaus, popieriaus juosta, anime washi.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę, Linkiu jums būti laimingas pirkinių čia Washi Tape yra popieriaus juosta, kad turi šviesos klijais, ant jos taip, kad ji išliks vieta, bet galite pakelti jį tiek kartų, kiek jums reikia, ir įdėkite jį dar kartą, jei jūs padarote klaidą.

Naudoti Washi Tape savo Dieną Planuotojas, Filofax, ar Organizatorius!

100% Brand New ir Aukštos Kokybės 1.Prekės dydis: W 1,5 cm * L 10m 2. Medžiaga : washi popieriaus 3.Komplektas : 2 ritininis per daug 4. Pristatymo laikas : išsiųsti per 2 dienas !Labai greitas pristatymas ir kokybė yra guranteed!!!Washi Tape yra puikus suaugusiems scrapbooking projektų, projektus, sveikinimo atviruką, formavimo, dekoravimo vokai, dekoravimo, kvietimus, dekoravimo paprasto dovanų maišeliai, paprastas dovana žymes ir nieko, jūs galite įsivaizduoti!

Washi Tape yra puikių Mokytojų ir Mamos su vaikais, nes jis spalvingas ir įdomus ir vaikai gali nuplėšti juostelėmis arba iškirpti jį ir padaryti visų rūšių projektai!Kaip padaryti Kalėdų, Atostogų, Velykų, Gimtadienio ar bet kokios rūšies korteles!

Washi Tape yra puikus Mokytojų ar Tėvų, turinčių Specialiųjų Poreikių Vaikai ar Specialiųjų Poreikių Suaugusiųjų, nes jį lengva naudoti, įdomus ir kūrybingas!Mokėjimo Būdas : 1. Mes priimame alipay čia. 2. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 3. Įvairūs mokėjimo būdas yra, pavyzdžiui, Paypal, Western Union, Money Gram, Banko pavedimu,ir kt.Nemokamas Pristatymas : 1. Žemiau 150pcs galima kinija paštu, oro paštu. 2. Per 150pcs kad galima express pristatymas (DHL, UPS, FEDEX, TNT, ir kt.).Teigiamų Atsiliepimų : 1. Jūsų pasitenkinimas mūsų siekimas.Mes palikti teigiamą atsiliepimą visiems pirkėjui, kai užsakymas baigtas.Jei jus tenkina mūsų daiktų ir paslaugų, prašome prisiminti, kad mus palieka teigiamų atsiliepimų ir 5 balų įvertinimas; 2. Gerbiamieji, Atsiliepimai yra labai svarbus.Jei jus tenkina mūsų daiktų ir paslaugų, maloniai prašome rašyti teigiamų atsiliepimų jav.Jei esate nepatenkinti su juo, prašome susisiekti su mumis (el. paštu, palikite pranešimą Paskolai.lt), prieš palikdami neigiamą arba neutralų ar rezultatas 1 arba 2.mes stengiamės ją išspręsti jūsų tinkamai ir padaryti jūsų pirkinių patirties malonus čia.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai