2021 Naujų Elektroninių massager Akupunktūra Masažas Pen Elektros Dienovidinių Lazerio Terapija Gydo Dienovidinio Energijos Pen Paramos Skausmas Įrankiai

2021 Naujų Elektroninių massager Akupunktūra Masažas Pen Elektros Dienovidinių Lazerio Terapija Gydo Dienovidinio Energijos Pen Paramos Skausmas Įrankiai

p155169

Nauja

Yra sandėlyje

€5.89 €4.12
Vnt.

Žymos: elektroninių akupunktūra rašikliai, profesinės akupunktūra pen, akupunktūros adatos, lazerinis, asmens massager elektros, lazerio rgb, kūno priežiūra masažas, massag, magicool, automatinė lygio instrumentas.

Savybės:

Elektroninių akupunktūra masažas parkeris yra powered by baterija ir priklauso nuo elektros srovės stimuliuoja akupunktūros taškus.Dabartinių srautų iš patarimas produktas per žmogaus kūną pabaigos produkto forma apskritas srautas, todėl galutinio produkto atliks šiek tiek dabartinės, o tai nėra kokybės klausimas.

Pastaba:

1.Korpuso iš akupunktūra parkeris yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, ne metalas.

2.Lazeris iš akupunktūra parkeris yra raudona ar mėlyna šviesa, bus siunčiami atsitiktinai.

Įtrauka:

【Protingai Acupoints Rasti】Pagal mažo pasipriešinimo funkcija dienovidinių, kad akupunktūra pen mano kūno akupunktūra taškų per tikslaus nustatymo technologiją. 【9 Reguliuojamas Pavaras,】 9 impulsų dažnis parametrai, galite nustatyti laisvai pagal jūsų poreikį.Ir ekranu rodo savo darbo statusą. 【4 Keičiamomis Galvutėmis】Keturių skirtingų masažo galvutės siekiama įvairių kūno dalių ir siūlome įvairių impulso intensyvumo patirtis daugiau asmeninės naudojant. 【Impulso Akupunktūra Masažas】Su mikrobų elektros prasiskverbti per epidermio audinius, akupunktūra pen stimuliuoja acupoints į paviršiaus dalis. 【Neskausmingas & Efektyvus Akupunktūra】Impulso elektroterapijos užtikrina mokslo akupunktūra patirtis rodo, kad yra neskausmingas ir neinvazinis. 【Dailiai Reguliuojamas & Įkrovimo Dizaino】, Kad akupunktūra intensyvumo ir aptikimo jautrumą galima reguliuoti pagal vartotojo asmens poreikius.Šis įkrovimo terapijos pen siūlo belaidžius ir nešiojamų naudojant. 【Plačiai Taikoma】Gali būti naudojamas ant kojų, rankų, nugaros, pečių ir daugiau masažas.Taikoma į Ligoninę, Patirtis parduotuvė, Grožio salonas ir Namų naudojimui,Tinka žmogaus.

Funkcijas, Akupunktūra Pen:

1.Sveikatos priežiūros funkciją: zondą, stimuliuoja odos, jūs turite jausmą, stumdomas ir akupunktūra, įdėkite mašina į atitinkamą tašką, tada jausmas bus stipresnis.Natūra atsipalaidavęs ir patogiai jausmas ateis jums po to, kai naudoti mašiną.Rašiklis electro fiziologiškai stimuliuoja mūsų organizme, per tinklą bio-ašis, tiesiai į kūno audinių, organų, reguliuojančių bio-elektrinio lauko, įjunkite radikalų ir koregavimo biologinių ląstelių, iš esmės reguliuoja organizmo absorbcijos, laidumo, pusiausvyrą, medžiagų apykaitą, imuninės sistemos funkcijų, ir sveikatos priežiūros. 2.Meridian pareigos: sąnarių vaidina svarbų vaidmenį, kaip kryžkelė žmogaus organizmui, tai yra vietose, kur fiziologinių atliekų, pavyzdžiui, šaltas, šlapias, dumblo, terminis, nuodingų blogų dalykų blokas.Tai taip pat yra priežastis, kodėl žmogaus organizmas lengvai gauti, artralgija.Kai naudojant akupunktūrą pen, sąnarių, fiziologinius atliekos gali būti išvalyta, tada jūs galite jaustis šviežia ir atsipalaiduoti. 3.Grožio priežiūros priemonių poveikis: dienovidinio energijos rašiklį taip pat galima padaryti veidas kaip veidas-liftas, pašalinti dėklas, tamsius ratilus ir raukšlių, todėl tiesioginį poveikį į veidą, Tai yra geriausias produktas, skirtas mūsų kasdien grožio ir sveikatos priežiūros.

Paketas apima:

1 x Energijos Akupunktūra Pen

1 x anglų Vadovas

3 x Galvutės Tipas / 5 x Galvutės Tipas (Kaip jums pasirinkti)

2 x masažo gelis su Mažmeninės Langelyje (Kaip jums pasirinkti)

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai