Mados 15w Automobilių Belaidžio Greitas Įkroviklis Telefono Laikiklio Stovas su Šviesos Automobilinis Įkroviklis Mount IPhone 12 11 XS XR X 8 "Samsung"

Mados 15w Automobilių Belaidžio Greitas Įkroviklis Telefono Laikiklio Stovas su Šviesos Automobilinis Įkroviklis Mount IPhone 12 11 XS XR X 8 "Samsung"

p156061

Nauja

Yra sandėlyje

€33.40 €17.04
Vnt.

Žymos: pirkti telefono, telefono lizdo laikiklį pop kišenėje, iphon x, ram x79, žibintų stovas, telefonas x, automobilio radijas " mitsubishi triton, dviračių keltuvas stovi, kpop stendas, polar akinimo, akiniai nuo saulės.

15w Automobilių Belaidžio Greitas Įkroviklis Telefono Laikiklio Stovas su Šviesos Automobilinis Įkroviklis Mount IPhone 12 11 XS XR X 8 "Samsung"

Produkto Savybės:

1.Paprasta Operacija, ir Greitai Įkrovimas: kai telefonas priartėti prie kroviklio, ginklų bus automatiškai atidaryti ir uždaryti, kai telefonas yra ant įkroviklio.Laikykite telefoną stabiliai ir stora, net guzas ant kelių.

2.Rasti Geriausias Kampas: 360° rotacija leidžia jums rasti tinkamiausią kampą GPS navigaciją.Nereikia pašalinti telefono dėklas, o mokesčių, išskyrus atvejus, patikima, netolygus atveju.Automobilinis Įkroviklis ir Telefonas Turėtojas: Ne tik telefono laikiklį,bet taip pat ir bevielis automobilinis įkroviklis, iškelti gyvenimo didelį patogumą.

3.Smart Temperatūros Nustatymo: Kai prietaisas yra perkaitimo, o mokesčių, belaidis kroviklis bus automatiškai reguliuoti galia, siekiant sumažinti temperatūros apsaugoti jūsų telefoną.

4.Lengvas Montavimas: Prijunkite pateiktą usb laidą įkrovimo sąsają, į automobilį.Prietaisas įrašo gnybtus ant oro išleidimo angos.Palieskite atgal jutiklio korpuso, jis bus automatiškai atidaryti ginklų pateikti arba pašalinti telefonų.

Specifikacija:

Modelio Numeris: DŽIAUGSMAS-Q1

Medžiaga:ABS+Silikono

Įvesties sąsaja:Tipas-C

Max išėjimo Galia:15W

Nominalus įėjimo: 5V/2A,9V/A 1.67

Spalva:Raudona/Sidabrinė/Juoda/Aukso/Juoda

Magnetinio siurbimo baterija:Suderinama su visais mobiliaisiais telefonais

Paketas apima:

1 X Bevielis Automobilinis Įkroviklis

1 × Oro angos įrašą

1 × USB Kabelis

3 × Magnetinio Siurbimo Galvutė

1 x Dėžutė

Šiltas patarimai:

Dėl skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Jei yra problema su produkto, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!Mes stengiamės išspręsti problemą.Thank you so much!!

Paramos didmeninė ir Užsakymą, Jei norite pirkti daugiau klavišą padengti,prašome susisiekti su mumis.mes galime suteikti jums nuolaida ir didmeninės kainos, Jei jums reikia custom skirtingų Spalvų ir stilių , prašome susisiekti su mumis per daug.Apie laivybos 1. Mes laivas visame pasaulyje, per Paskolai.lt Užsklanda Pristatymas , Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius , Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu ,Paskolai.lt Standartinis Pristatymas.

Jei jums skubiai ,prašome pasirinkti, DHL ,UPS , TNT,EMS EXPRESS 2. Pažadame, kad laivas per 5 darbo dienas po to, kai jūs patvirtinti mokėjimą.Mes ne kontroliuoti, pristatymo laikas, nes ji yra tvarkomi trečiųjų šalių paslaugas. 3. Bet paketą neatvyko nei buvo tikėtasi, prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jums sekti jį ir jums duoti patenkinamą atsakymą, 4. Yra tam tikrų apsaugos laikotarpį kroviniams gabenti.Jei jūsų pirkimo apsauga, laiko nėra daug, mes išplėsti apsaugos laikotarpis ir patikrinkite, ar jūsų.Jūsų pinigai nebus pervesti į mano sąskaitą.Atsiliepimų apie Mūsų sėkmė priklauso nuo jūsų pasitenkinimą, kad jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus. - Jeigu esate patenkinti mūsų pirkimo, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir mes nedelsiant jums teigiamų atsiliepimų. - Mūsų pirmasis prioritetas yra bendrauti, greitai ir efektyviai, su mūsų klientais.Jei nesate patenkinti produkto, prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami ginčo ar palikti atsiliepimus.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai