B Princas Bay gold plieno laisvalaikio tendencija vandeniui vyriški

B Princas Bay gold plieno laisvalaikio tendencija vandeniui vyriški

p156921

Nauja

Yra sandėlyje

€206.04 €105.08
Vnt.

Žymos: xs max originalus kabelis.

Gamykloje įžanga

Mes esame žiūrėti gamyklos produkcijos, gamybos, pardavimo, kaip viena, dėmesys žiūrėti daugiau nei dešimtmetį, daugiausia aukštos kokybės laikrodžių gamybos ir perdirbimo, gamybos, kaina yra visiškai šaltinis pranašumą.Dabar darbuotojai turi daugiau nei 30 žmonių, turi savo archyvuose burnas, per daugelį metų sukaupta labai daugiau fiksuotojo ir senų klientų didmeninė.Gamintojo siekia išgyvenimo kokybės, susisiekite su mumis, jei turite daug užsakymai gali būti pateikiami didmeninės kainos.Jei turite savo stilių, dizainą, taip pat galite siųsti nuotraukas į mus, mes galime pagal jūsų užklausos apdorojimo gamybos.

Žiūrėti priežiūros metodą

Išvengti įbrėžimų:

Žiūrėti paviršiaus kietumas yra stiprus, bet nereiškia, kad negalima nulio, nesvarbu, kokia medžiaga žiūrėti ir turite išvengti įbrėžimų, nereikia įdėti gabalas žiūrėti su pagrindiniais eilutę.

Žiūrėti priežiūros metodą

Draudžiama liesti nuo:

Žiūrėti viduje dalių tikslumo ir mažos, kai naudoti uždrausti susidūrimų, pavyzdžiui, Kampas, stalas ir kėdės, užkirsti kelią palaidų dalių, stiklo paviršius įtrūksta, laiko, ir net sugadinti vidines sudedamąsias dalis.

Žiūrėti priežiūros metodą

Padaryti gerą darbą vandeniui:

Nors daugelis laikrodžiai propaganda gali plaukti nešioja žiūrėti, bet mes vis dar negali dėvėti nereikia dėvėti, nes sandarinimo žiedas yra plastikinis dalis žiūrėti, tikrai bus senėjimo, užpildykite bus rūko laikrodžiai.Žinoma, jei karšta vonia, ji turi būti negali nešioti.Įprastu kartus, žiūrėti po palietus vandens, nori iš karto su minkštos medvilnės audinys švelniai, užkirsti kelią rūdžių, oksidacijos laikrodžiai.

Žiūrėti priežiūros metodą

Nedelsiant pakeiskite bateriją:

Elektroninių žiūrėti, kai pelės žymiklį į nesitraukite, gali būti, kad baterijos be elektros, šiuo metu, turėtų pakeisti baterija laiko, išvengti baterijos žiūrėti viduje dalių metalo dalinės oksidacijos žalos.

Žiūrėti priežiūros metodą

Atkreipkite dėmesį, kad naudoti temperatūroje, atokiau nuo magnetinio lauko:

Kvarco žiūrėti per 5 iki 35 laipsnių kambario temperatūroje, gali tiksli, stabili darbo, tačiau, jei temperatūra yra per aukšta, per žema, turės įtakos tikslumo laikrodžiai, ypač, kai virimo, nereikia įdėti žiūrėti atokiau nuo ugnies.Be to, likti nuošalyje nuo magnetinių laukų, pvz., ne prie magneto, ir mikrobangų krosnelės.

Žiūrėti priežiūros metodą

Mechaninis laikrodis sulenkta per savaitę:

Dabar, mechaninė žiūrėti yra aukštos kokybės, išlenktas, kad bent kartą per dvi savaites, siekiant užtikrinti normalų laikrodžiai, užtikrinti vidaus prietaisų, tokių kaip tiksli operacijos pavarų.Už mechaninė žiūrėti, tai geriau įdėti šiek tiek alyvos reguliariai kas metus, garantija pavara kartu gerai

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai