Natūralaus Bambuko Arbatos Filtras Talpinimo Organizatorius Buteliuko Arbatos Rinkinys Dėžutėje Virtuvės Reikmenys Sandariklio Dangtis Jar Caddy Dovana, Namų Kelionės

Natūralaus Bambuko Arbatos Filtras Talpinimo Organizatorius Buteliuko Arbatos Rinkinys Dėžutėje Virtuvės Reikmenys Sandariklio Dangtis Jar Caddy Dovana, Namų Kelionės

p15719

Nauja

Yra sandėlyje

€8.19 €5.74
Vnt.

Žymos: bambuko aikštėje saugojimo dėžutė, jar virtuvė, alavo arbatos dėžutė, bambuko arbatos filtras, bambuko filtras, filtras jar, lapų arbata, bambuko prieskonių, dėžutė kavos, bambuko jar.

Aprašymas:

Produkto pavadinimas: Gryno Bambuko Tiesiai Tipas Tea-Caddy Nešiojamų Arbatos Filtras Arbatos talpinimo Uždaromos Arbata Gali ypatinga Arbata Bakas Namų Kelionės

Specifikacijos

Medžiaga: Bambukas

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: (Vidut.) 5.5*6cm/2.17*2.36 in, 5.5*15cm/2.17*5.91 tam, 6*16cm/2.36*6.30, 8*20cm/3.15*7.87 į

Savybės:

1. Tai yra bambuko ekologiškos arbatos filtras.Su sandariai uždarytas dangtis, ji gali veiksmingai saugo sausą.

2. Grynas natūralus bambuko be dažų, kurie gali padaryti arbatos, negali būti paveikęs kitų kvapo, kai jie yra saugomi.

3. Su kelių dydžių, tai tinka įvairus saugojimo.

4. Su aukštos temperatūros garų sterilizacija, kandys, korektūros ir UV kepimo procesą, tai yra funkcijos, didelio stiprumo, geros kietumas, ne ėduonis ir pan.

Pastaba:

1. Yra rūšies natūralaus bambuko rūgštis arbatos filtras.Galite atidaryti dangtelį ir jį panaikinti keletą dienų, arba įdėti arbatos į ją per keletą dienų.

2. Saugokite ją nuo saulės arba lietaus.

3. Tai yra grynas natūralaus bambuko produktas, kuris ten bus kai kurie gamtos ir plonos bambuko įtrūkimų, šie įtrūkimai yra normalus (jie nėra defektų).Prašome atidžiai apsvarstyti prieš perkant.

4. Kadangi tai yra natūralus produktas, kiekvienas yra unikalus, prašome leisti keletas skirtumų tarp tikrasis produktas ir foto.Dėl vadovo matavimo, bus paklaida 3-5mm, dėkojame už jūsų supratimą!

Sąrašas:

1* Arbatos filtras

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai