5vnt Sublimacija Ruošiniai Keychains Valdybos Papuošalai "PASIDARYK pats" Šilumos Perdavimo Keychains Dvipusis Pakabučiai Keychains dėl Sublimacijos Ke

5vnt Sublimacija Ruošiniai Keychains Valdybos Papuošalai "PASIDARYK pats" Šilumos Perdavimo Keychains Dvipusis Pakabučiai Keychains dėl Sublimacijos Ke

p15779

Nauja

Yra sandėlyje

€3.23 €2.58
Vnt.

Žymos: sublimacija ruošiniai undinė, sublimacijos dėlionės ruošiniai, sublimacijos daug ruošiniai, poliesteris sublimacija ruošiniai, sublimacijos mediniai ruošiniai, sublimacijos pagalvę ruošiniai, aliuminio sublimacija ruošiniai, acrylic sublimation blanks, metal sublimation blanks, sublimacijos kalėdų ornamentu ruošiniai.

Sublimacijos Butelio Atidarytuvas "Keychain", Kalėdų, Valentino Gradacijos Dieną Pristatymas B85D

Savybės: Jūs gausite 5 vnt sublimacija ruošiniai keychains, jie ne tik keychains, jie taip pat gali būti laikomos butelių atidarytuvai.

Patvarių medžiagų: šių metalo butelio atidarytuvas raktų pakabukai yra pagaminti iš cinko lydinio, ir aliuminio lakštai, taigi, jie nėra lengvai oksiduojasi, arba ardo ir jie turi metalinį blizgesį ir tekstūros.

Individualizuotas pritaikymas: jūs galite pasirinkti savo prasmingų simbolių, pvz., nuotraukas, originalus meno ir koliažus, pagal jūsų pageidavimą, tiems, aliumininiai šilumos perdavimo keychains.

Tinka žmonėms: tai sublimacijos pultelio, tinka įvairių žmonių, jums gali suteikti jūsų draugas, vyras, tėvas.

Lengvai PASIDARYK pats: viskas, ką jums reikia padaryti, tai atsispausdinti savo mėgstamą nuotrauką ant aliuminio lenta, tada nulupkite klijai ant nugaros keychain ir klijuoti aliuminio lenta ant pultelio.

Specifikacija: Medžiaga: Alloy

Spalva: Sidabrinė

Dydis:3x9cm/1.18x3.54inches

Stilius:A/B/C/D/E(Pasirinktinai)

Net Weight:4.76 OZ

Komplektą Sudaro: 5xThermal Perdavimo Keychain

pastaba: Dėl skirtingos šviesos ir ekranai, produktas jums priimti negali būti tokie patys, kaip paveikslėlyje.

Prašome leisti šiek tiek klaida dydis dėl rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai